Mes filtres : Belgique IT Supprimer tous les filtres

9 offres en IT en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Leuven, Brabant Flamand

Référence: BE765906

Publiée le : 21/02/2018

Type de contrat: CDI

Are you a senior bioinformatics and software development manager with strong leadership skills ?

Agilent inspires and supports discoveries that advance the quality of life. They provide life science, diagnostic and applied market laboratories worldwide with instruments, services, consumables, applications and expertise.

Ghent, Flandre Orientale

Référence: BE759624

Publiée le : 20/02/2018

Type de contrat: CDI

ter versterking van ons Research & Development team

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

Zaventem, Brabant Flamand

Référence: BE759078

Publiée le : 19/02/2018

Type de contrat: CDI

Klantgericht en projectmatig software talent

Qmatic is wereldmarktleider in Customer Journey Management, waarbij ze wachtrijoplossingen creëren voor hun diverse klanten. In meer dan 120 landen en in bijna alle talen en sectoren realiseert Qmatic jaarlijks geweldige klantervaringen voor meer dan 2 miljard mensen.

Ghent, Flandre Orientale

Référence: BE766404

Publiée le : 19/02/2018

Type de contrat: CDI

Seasoned project manager with a passion for consultancy

LAVA , headquartered in Ghent, is a management consulting firm with a focus on the utilities’ market and its ecosystem. Covering all aspects of the business value chain and its support functions, LAVA helps organisations in their business transformation and performance improvement endeavours.

Brussels, Bruxelles

Référence: BE762719

Publiée le : 19/02/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven informaticus met passie voor data

Het Vlaams EnergieBedrijf (VEB) heeft als missie de publieke sector op vlak van energie duurzamer en efficiënter te maken en streeft naar een algemene energiebesparing bij de brede Vlaamse overheid. Dit doen zij enerzijds door centraal en efficiënter energie aan te kopen en anderzijds door de energiedata ...

Roeselare, Flandre Occidentale

Référence: BE765848

Publiée le : 6/02/2018

Type de contrat: CDI

Hands-on ervaren ontwikkelaar, met zin voor vernieuwing, die een team kan enthousiasmeren

Debocom , gelegen in Roeselare, is marktleider in België voor het ontwikkelen en leveren van geïntegreerde noodcommunicatie oplossingen en multi-kanaal dispatching software . Zo beleveren zij op vandaag 23 brandweerzones in België met hun softwareoplossing en ook tal van industriële bedrijven.

Veurne, Flandre Occidentale

Référence: BE760405

Publiée le : 16/01/2018

Type de contrat: CDI

Leidinggevende ICT specialist

Binnen az West is informatica van strategisch belang. Wij zijn sterk geïnformatiseerd voor zowel medische als administratieve toepassingen. Samen met ervaren collega’s zorgt u ervoor dat de steeds groeiende informatica binnen het ziekenhuis optimaal functioneert.

Asse-Zellik, Brabant Flamand

Référence: BE763888

Publiée le : 9/01/2018

Type de contrat: CDI

Actieve allround netwerkspecialist

MediaMarkt België is de absolute nr.1 in consumer electronics, huishoudelektro en multimedia. De winkelketen is onderdeel van de Media-Saturn-Holding GmbH en onderscheidt zich door een unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en ...

Asse-Zellik, Brabant Flamand

Référence: BE763889

Publiée le : 9/01/2018

Type de contrat: CDI

Faciliterende ICT-business-sparringpartner

MediaMarkt België is de absolute nr. 1 in consumer electronics, huishoudelektro en multimedia. De winkelketen is onderdeel van de Media-Saturn-Holding GmbH en onderscheidt zich door unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en ...