Mes filtres : Belgique IT Supprimer tous les filtres

13 offres en IT en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Veurne, Flandre Occidentale

Référence: BE760405

Publiée le : 17/11/2017

Type de contrat: CDI

Leidinggevende ICT specialist

Binnen az West is informatica van strategisch belang. Wij zijn sterk geïnformatiseerd voor zowel medische als administratieve toepassingen. Samen met ervaren collega’s zorgt u ervoor dat de steeds groeiende informatica binnen het ziekenhuis optimaal functioneert.

Ghent, Flandre Orientale

Référence: BE759624

Publiée le : 13/11/2017

Type de contrat: CDI

ter versterking van ons Research & Development team

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

Asse-Zellik, Brabant Flamand

Référence: BE763888

Publiée le : 10/11/2017

Type de contrat: CDI

Actieve allround netwerkspecialist

MediaMarkt België is de absolute nr.1 in consumer electronics, huishoudelektro en multimedia. De winkelketen is onderdeel van de Media-Saturn-Holding GmbH en onderscheidt zich door een unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en ...

Sint-Niklaas, Flandre Orientale

Référence: BE751762

Publiée le : 10/11/2017

Type de contrat: CDI

Change manager en implementator van de IT-roadmap

Standaard Boekhandel, met hoofdkantoor in Sint-Niklaas, heeft een sterke positie als marktleider in Vlaanderen. De keten is in volle beweging en expansie. Dat bewijzen onder andere de overname van Club en de lancering van een e-bookplatform rond de tolino e-reader.

Brussel, Bruxelles

Référence: BE763477

Publiée le : 9/11/2017

Type de contrat: CDI

Project manager met uitstekende analytische vaardigheden

PMV financiert beloftevolle ondernemingen vanaf hun oprichting, begeleidt ondernemingen tijdens hun groeifase tot en met de internationale expansie. Op vlak van infrastructuur, vastgoed en energie realiseert PMV projecten namens en met de Vlaamse Regering en met privépartijen.

Asse-Zellik, Brabant Flamand

Référence: BE763889

Publiée le : 9/11/2017

Type de contrat: CDI

Faciliterende ICT-business-sparringpartner

MediaMarkt België is de absolute nr. 1 in consumer electronics, huishoudelektro en multimedia. De winkelketen is onderdeel van de Media-Saturn-Holding GmbH en onderscheidt zich door unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en ...

Bruges, Flandre Occidentale

Référence: BE763184

Publiée le : 24/10/2017

Type de contrat: CDI

With high business acumen and strategic vision

BMT Group is an industrial family-owned holding with Belgian roots, active in high-precision machining of gears and transmissions on the one hand and the manufacturing of moulds and annealing lehrs for the glass industry on the other hand.

Bruges, Flandre Occidentale

Référence: BE763327

Publiée le : 24/10/2017

Type de contrat: CDI

with proven project management and strong leadership skills

DANA Belgium (Bruges area), is part of DANA Corporation, a listed US multinational. Spread over 25 countries, 90 production plants and 15 R&D centers continuously work on state-of-the-art technology and products for automotive, commercial and off-highway machines.

Herdersem, Flandre Orientale

Référence: BE757195

Publiée le : 23/10/2017

Type de contrat: CDI

Klantgerichte ICT-verantwoordelijke binnen zorgcampus

Denderrust heeft zich de afgelopen jaren voorbereid op een gediversifieerd en toekomstgericht ouderenbeleid en -aanbod. Naast de residentiële opvang van zorgbehoevende bewoners bieden wij actueel opvang en begeleiding in ons Centrum Kortverblijf, Dagverzorgingscentrum De Regenboog, Dagverzorgingscentrum ...

Brussels, Bruxelles

Référence: BE762719

Publiée le : 18/10/2017

Type de contrat: CDI

Gedreven informaticus met passie voor data

Het Vlaams EnergieBedrijf (VEB) heeft als missie de publieke sector op vlak van energie duurzamer en efficiënter te maken en streeft naar een algemene energiebesparing bij de brede Vlaamse overheid. Dit doen zij enerzijds door centraal en efficiënter energie aan te kopen en anderzijds door de energiedata ...