9 offres dans l'Administration en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Tienen, Brabant Flamand

Référence: BE765942

Publiée le : 16/04/2018

Type de contrat: CDI

HR/Insurance/Legal/Pricing

Tokai Optecs is een Belgische producent van hoogkwalitatieve oftalmische glazen, gevestigd in Tienen. Tokai Optecs produceert en verdeelt brillenglazen vanuit België naar de EMEA-regio. Dankzij de uiterst proactieve research- en ontwikkelingspolitiek slaagt Tokai erin exclusieve materialen, designs ...

Dendermonde, Flandre Orientale

Référence: BE765785

Publiée le : 4/04/2018

Type de contrat: CDI

Proactief, analytisch en servicegericht

Voor één van onze klanten, een productiebedrijf met een sterke internationale scope, zijn wij momenteel voor hun site te Oost-Vlaanderen in het kader van verdere groei op zoek naar een (m/v): EXECUTIVE ASSISTANT

Brussel, Bruxelles

Référence: BE767689

Publiée le : 4/04/2018

Type de contrat: CDI

Je bent de rechterhand van onze Regiomanager.

Ons Recruitment & Selection team in Brussel kent een sterke groei. Het managementteam is op zoek naar een office manager om de verdere groei van het team te ondersteunen en de operational excellence van de processen te vergroten.

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE764434

Publiée le : 27/03/2018

Type de contrat: CDI

Onthaal en begeleiding

Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz.

Antwerpen, Anvers

Référence: BE766847

Publiée le : 12/03/2018

Type de contrat: CDI

met een financiële achtergrond of ervaring in het bankwezen

Praxis is een onafhankelijk multi-family-office dat aan zijn vermogend cliënteel ondersteuning aanbiedt in de optimale opvolging van hun vermogen. Met een klein maar performant team – gebaseerd in Antwerpen en Buenos Aires - verzekert Praxis steeds de hoogste kwaliteit.

Brussel, Bruxelles

Référence: BE766855

Publiée le : 2/03/2018

Type de contrat: CDI

Als Hudson HR-Assistant werken in tandem met onze HR-Consultants: jouw droomjob?

Binnen Hudson vinden we het belangrijk dat élke medewerker zijn toegevoegde waarde voelt. Onze HR-Consultants werken nauw samen met klantgerichte en dynamische Assistants, die cruciaal zijn voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Vaak vormen zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten.

Sint-Lambrechts-Woluwe, Bruxelles

Référence: BE761419

Publiée le : 27/02/2018

Type de contrat: CDI

Je bent mede verantwoordelijk voor een correcte en snelle administratieve opvolging van meerdere HR consultancy projecten

Je beschikt idealiter over een Bachelor diploma en je hebt bij voorkeur een eerste relevante werkervaring. Je wil graag jouw potentieel binnen de dynamische en internationale omgeving van Hudson verder ontplooien.

Brussel, Bruxelles

Référence: BE761702

Publiée le : 27/02/2018

Type de contrat: CDI

Rekrutering & Selectie - Recrutement et Sélection

In ons kantoor in Sint-Lambrechts-Woluwe maak je deel uit van een administratief team, waarbij je het aanspreekpunt bent voor onze klanten en kandidaten Dans nos bureaux à Woluwe-Saint-Lambert, vous faites partie d’une équipe administrative et êtes l’interlocuteur(-trice) direct pour nos clients et nos candidats

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE766539

Publiée le : 20/02/2018

Type de contrat: CDI

Je bent beschikbaar vanaf eind april voor een periode van 5 maanden.

Als assistant ondersteun je samen met je collega-assistants een team van consultants voor Assessment en Talent Management projecten bij klanten uit de private sector.