11 offres dans l'Administration en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE765021

Publiée le : 21/02/2018

Type de contrat: CDI

Voor een periode van 3 maanden.

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE766539

Publiée le : 20/02/2018

Type de contrat: CDI

Je bent beschikbaar vanaf eind april voor een periode van 5 maanden.

Als assistant ondersteun je samen met je collega-assistants een team van consultants voor Assessment en Talent Management projecten bij klanten uit de private sector.

Tienen, Brabant Flamand

Référence: BE765942

Publiée le : 14/02/2018

Type de contrat: CDI

HR/Insurance/Legal/Pricing

Tokai Optecs is een Belgische producent van hoogkwalitatieve oftalmische glazen, gevestigd in Tienen. Tokai Optecs produceert en verdeelt brillenglazen vanuit België naar de EMEA-regio. Dankzij de uiterst proactieve research- en ontwikkelingspolitiek slaagt Tokai erin exclusieve materialen, designs ...

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE766388

Publiée le : 13/02/2018

Type de contrat: CDI

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 3 maanden met kans op verlenging.

Al meer dan 25 jaar heeft Hudson als onbetwiste leider op de Belgische markt op het gebied van HR-rekrutering en -consultancy, het vertrouwen van de bedrijfsleiders om talenten en professionals te rekruteren. Onze afdeling Rekrutering & Selectie is actief op 4 locaties in België.

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE764816

Publiée le : 7/02/2018

Type de contrat: CDI

Medewerker met zin voor precisie

De Vereniging der Artsen vzw van het AZ Maria Middelares heeft een vacature voor een deeltijds (24 uur) financieel en administratief medewerker.

Ghent, Flandre Orientale

Référence: BE762919

Publiée le : 2/02/2018

Type de contrat: CDI

Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, pro-activiteit, autonomie en teamspirit weet te combineren.

Je maakt deel uit van het team Public Sector en ondersteunt een team van consultants dat uitsluitend voor klanten in de publieke sector werkt.

Dendermonde, Flandre Orientale

Référence: BE765785

Publiée le : 1/02/2018

Type de contrat: CDI

Proactief, analytisch en servicegericht

Voor één van onze klanten, een productiebedrijf met een sterke internationale scope, zijn wij momenteel voor hun site te Oost-Vlaanderen in het kader van verdere groei op zoek naar een (m/v): EXECUTIVE ASSISTANT

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE764434

Publiée le : 26/01/2018

Type de contrat: CDI

Onthaal en begeleiding - Februari 2018- Mei 2018

Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz.

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE763583

Publiée le : 16/01/2018

Type de contrat: CDI

Ter ondersteuning van het Career Guidance team

Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en begeleiding van werknemers na een ontslag. De verantwoordelijke Business Leader en een team van freelancers nemen deze begeleiding op zich. We gaan op zoek naar een Assistant om dit team te ondersteunen.

Brussel, Bruxelles

Référence: BE761702

Publiée le : 29/12/2017

Type de contrat: CDI

Rekrutering & Selectie - Recrutement et Sélection

In ons kantoor in Sint-Lambrechts-Woluwe maak je deel uit van een administratief team, waarbij je het aanspreekpunt bent voor onze klanten en kandidaten Dans nos bureaux à Woluwe-Saint-Lambert, vous faites partie d’une équipe administrative et êtes l’interlocuteur(-trice) direct pour nos clients et nos candidats