15 offres en Marketing-Ventes en Flandre Occidentale

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Avelgem, West Flanders, Belgium

Référence: BE774621

Publiée le : 14/02/2019

Type de contrat: Permanent

Resultaatgerichte verkoper met passie voor hout

Sinds 1920 is VERDONCKT HOUT een traditionele houthandel die instaat voor de in- en verkoop van onder meer constructiehout, tropisch hardhout, gevelbekleding en tuinhout. Daarnaast biedt Verdonckt ook diensten aan zoals het verzagen van plaatmaterialen, ardisoptimalisatie en schaven op maat.

Beveren-Leie, West Flanders, Belgium

Référence: BE771894

Publiée le : 11/02/2019

Type de contrat: Permanent

Coachende en ondernemende digitale marketeer met zin voor analyse

Groep Huyzentruyt, gelegen in Beveren-Leie, werkt als projectontwikkelaar al honderd jaar en vier generaties voor starters, gezinnen, ouderen en investeerders. De onderneming staat voor betrouwbaar vakmanschap en wil wonen en bouwen individueel, makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen.

Gits, West Flanders, Belgium

Référence: BE770292

Publiée le : 5/02/2019

Type de contrat: Permanent

Young potential met een passie voor internationale sales (B2B) en affiniteit met techniek

voestalpine Sadef (Gits) is als wereldspeler gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van koudgewalste profielen en vormbuizen. Internationale klanten uit de automotive-, de bouwsector en de industrie vinden in voestalpine Sadef een betrouwbare partner voor tailor-made oplossingen in stalen profielen.

Langemark, West Flanders, Belgium

Référence: BE767486

Publiée le : 31/01/2019

Type de contrat: Permanent

Resultaatgerichte onderhandelaar / Result-oriented negotiator with good analytical skills / Négociateur axé sur les résultats doté de bonnes capacités d’analyse

NV Ysco maakt deel uit van de Milcobel-groep en behoort tot de top van de Europese roomijsproducenten. NV Ysco is part of the Milcobel Group and is one of the top European ice cream producers. Ysco S.A. fait partie du groupe Milcobel et appartient au top des fabricants de crèmes glacées européens.

Roeselare, West Flanders, Belgium

Référence: BE771795

Publiée le : 28/01/2019

Type de contrat: Permanent

Can-do attitude and analytical mindset with a passion for strategy and expansion of Desotec’s core business

DESOTEC Activated Carbon (HQ in Roeselare, Belgium) is an international developer, producer and supplier of industrial purification solutions based on mobile filters with activated carbon to capture contamination in air, gas, liquid or water streams.

Roeselare, West Flanders, Belgium

Référence: BE770699

Publiée le : 24/01/2019

Type de contrat: Permanent

Passie voor prospectie – wereldwijd actief – gevoel voor technologie

Onze klant, een snelgroeiende en dynamische organisatie actief in de energiemarkt, gaat ter uitbreiding van zijn team op zoek naar een (m/v): BUSINESS DEVELOPER

Roeselare, West Flanders, Belgium

Référence: BE774445

Publiée le : 16/01/2019

Type de contrat: Permanent

Ondernemende bruggenbouwer met open geest

INGRO cvba is een coöperatieve vennootschap bestaande uit telers van groenten bestemd voor de verwerking, zowel voor de diepvriesmarkt als voor de handel (geen versmarkt). Wat Ingro uniek maakt , is dat groenten vermarkt worden aan meerdere afnemers en handelaars.

Roeselare, West Flanders, Belgium

Référence: BE774020

Publiée le : 11/01/2019

Type de contrat: Permanent

Onderhandelaar en motivator met impact en sterk relationele skills

Soubry, gelegen in Roeselare, staat voor jarenlang vakmanschap in het produceren van pasta’s, en het malen van bloem en griesmeel. Als absolute marktleider in zijn vak heeft het bedrijf zich sinds 1921 ontwikkeld tot een belangrijke internationale speler.

Vlaanderen, Antwerp, Belgium

Référence: BE773192

Publiée le : 11/01/2019

Type de contrat: Permanent

Mature en gedreven hunter met een sterk netwerk in de horeca

Walraven Sax is sinds 1823 leverancier van hoogwaardige wijnen en spirits en onderdeel van de internationale groep Schlumberger Wein- und Sektkellerei GmbH. Vanuit Breda / NL zijn zij in alle kanalen actief: horeca, retail, cash & carry en gespecialiseerde vakhandel.

Kortrijk, West Flanders, Belgium

Référence: BE772915

Publiée le : 8/01/2019

Type de contrat: Permanent

Peoplemanager met technisch-commerciële vaardigheden

Wienerberger is nummer 1 in de productie en verkoop van snelbouw en Europese marktleider voor gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de Oostenrijkse groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic . In België telt de organisatie 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel.