13 offres en Marketing-Ventes en Flandre Occidentale

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Beveren-Leie, West Flanders, Belgium

Référence: BE771894

Publiée le : 12/04/2019

Type de contrat: Permanent

Coachende en ondernemende digitale marketeer met zin voor analyse

Groep Huyzentruyt, gelegen in Beveren-Leie, werkt als projectontwikkelaar al honderd jaar en vier generaties voor starters, gezinnen, ouderen en investeerders. De onderneming staat voor betrouwbaar vakmanschap en wil wonen en bouwen individueel, makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen.

Oost-West Vlaanderen, East Flanders, Belgium

Référence: BE776160

Publiée le : 1/04/2019

Type de contrat: Permanent

met ervaring in projectleiding

Bij Aertssen kom je terecht in een gedreven familiebedrijf met 60 jaar ervaring en state-of-the-art machines. Aertssen is specialist op gebied van 3 divisies: Bouw & Infra, Transport & Logistiek en Kranen. Met het oog op continue groei en innovatie verzorgt Aertssen de meest uiteenlopende projecten.

Avelgem, West Flanders, Belgium

Référence: BE774621

Publiée le : 25/03/2019

Type de contrat: Permanent

Resultaatgerichte verkoper met passie voor hout

Sinds 1920 is VERDONCKT HOUT een traditionele houthandel die instaat voor de in- en verkoop van onder meer constructiehout, tropisch hardhout, gevelbekleding en tuinhout. Daarnaast biedt Verdonckt ook diensten aan zoals het verzagen van plaatmaterialen, ardisoptimalisatie en schaven op maat.

Langemark, West Flanders, Belgium

Référence: BE767486

Publiée le : 22/03/2019

Type de contrat: Permanent

Resultaatgerichte onderhandelaar / Result-oriented negotiator with good analytical skills / Négociateur axé sur les résultats doté de bonnes capacités d’analyse

NV Ysco maakt deel uit van de Milcobel-groep en behoort tot de top van de Europese roomijsproducenten. NV Ysco is part of the Milcobel Group and is one of the top European ice cream producers. Ysco S.A. fait partie du groupe Milcobel et appartient au top des fabricants de crèmes glacées européens.

Beselare, West Flanders, Belgium

Référence: BE775990

Publiée le : 21/03/2019

Type de contrat: Permanent

Interpersoonlijk sterke peoplemanager met goede analytische vaardigheden en marketingkennis

FLEUR, gevestigd in Beselare, is een familiale en Belgische invoerder en verdeler van, en groothandel in bloemen en planten. Fleur staat exclusief ten dienste van tuinaanleggers, tuincentra, groothandels, bloemenzaken, winkelketens en tal van andere groenspecialisten in België en Frankrijk.

Wevelgem, West Flanders, Belgium

Référence: BE775737

Publiée le : 21/03/2019

Type de contrat: Permanent

Digital innovator with a critical mindset and a passion for communication

Recticel (www.recticel.com) is an international industrial group specialized in the transformation of polyurethane into innovative products and solutions, which contribute to our daily comfort.

Wevelgem, West Flanders, Belgium

Référence: BE775734

Publiée le : 21/03/2019

Type de contrat: Permanent

Supporting the International Product Manager in managing the product portfolio

Recticel is an international industrial group specialised in the transformation of polyurethane into innovative products and solutions that contribute to our daily comfort. Recticel develops, produces and markets these solutions to offer an extensive range of value-adding industrial and domestic applications.

Roeselare, West Flanders, Belgium

Référence: BE774445

Publiée le : 18/03/2019

Type de contrat: Permanent

Ondernemende bruggenbouwer met open geest

INGRO cvba is een coöperatieve vennootschap bestaande uit telers van groenten bestemd voor de verwerking, zowel voor de diepvriesmarkt als voor de handel (geen versmarkt). Wat Ingro uniek maakt , is dat groenten vermarkt worden aan meerdere afnemers en handelaars.

Kortrijk, West Flanders, Belgium

Référence: BE772915

Publiée le : 11/03/2019

Type de contrat: Permanent

Peoplemanager met technisch-commerciële vaardigheden

Wienerberger is nummer 1 in de productie en verkoop van snelbouw en Europese marktleider voor gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de Oostenrijkse groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic . In België telt de organisatie 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel.

Kortrijk, West Flanders, Belgium

Référence: BE772914

Publiée le : 11/03/2019

Type de contrat: Permanent

Technisch expert die diepgang en helikopterview combineert met sterke communicatieve vaardigheden

Wienerberger is nummer 1 in de productie en verkoop van snelbouw en Europese marktleider voor gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de Oostenrijkse groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic.