10 offres en Marketing-Ventes en Vlaanderen

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Antwerpen/Limburg, Vlaanderen

Référence: BE765454

Publiée le : 22/05/2018

Type de contrat: CDI

Technisch adviseur met affiniteit voor en kennis van de sector bouw

Zehnder Group België is marktleider op het gebied van energie-efficiënte, gezonde en comfortabele binnenklimaatsystemen. Zij vervullen een toonaangevende rol in de segmenten ventilatie, verwarming en luchtfiltering. De organisatie maakt deel uit van de internationaal opererende Zehnder Group ...

Brussel, Vlaanderen

Référence: BE767843

Publiée le : 25/04/2018

Type de contrat: CDI

in een dynamische organisatie op mensenmaat

D.A.S. is de marktleider in rechtsbijstandsverzekeringen. Onze missie? Rechtsbijstand bieden aan zowel particulieren als aan zelfstandigen en firma’s.

Vlaanderen, Vlaanderen

Référence: BE768221

Publiée le : 25/04/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven, hands-on en relationeel onderhandelaar met technisch inzicht

Forrez is een familiale onderneming die reeds 50 jaar actief is in de productie, distributie en verkoop van banden en velgen, zowel voor auto’s, vrachtwagens als landbouwvoertuigen. Met een eigen netwerk van 15 filialen, de productie van landbouwvelgen en een groothandel voor de import van banden en velgen ...

Vlaanderen, Vlaanderen

Référence: BE767603

Publiée le : 23/04/2018

Type de contrat: CDI

You combine a science related background with advanced commercial skills ? Challenging opportunity for a leading company in laboratory disgnostics

The Account Manager is a sales person specialist/expert in his specific field of expertise (Coagulation, Haematology, Plasma Proteins) and has basic knowledge of other areas of diagnostics. He is a major contributor to the commercial success of the company.

Antwerpen, Vlaanderen

Référence: BE768092

Publiée le : 18/04/2018

Type de contrat: CDI

Ervaren sales manager met uitstekende kennis van het Belgische retail landschap!

Onze klant, gelegen op de as Antwerpen – Brussel, is een dynamische KMO en is actief binnen de FMCG. In het kader van de verdere groei zijn ze vandaag op zoek naar een (m/v): HEAD OF SALES RETAIL Ervaren sales manager met uitstekende kennis van het Belgische retail landschap!

België - Home Office, Bruxelles

Référence: BE766278

Publiée le : 17/04/2018

Type de contrat: CDI

Resultaatgerichte verkoper georiënteerd op lange-termijn relaties, met technische affiniteit.

Armacell, gevestigd in Münster - Westfalen (D) is fabrikant van technische schuimen met toepassing in de thermische isolatie, ommanteling, brandbeveiliging, geluidsisolatie en andere industriële domeinen. Het bedrijf heeft 22 manufacturing plants in 15 verschillende landen.

Vlaams-Brabant, Vlaanderen

Référence: BE767614

Publiée le : 16/04/2018

Type de contrat: CDI

Met een innovatief gamma huisrobots in de markt van de toekomst!

iRobot is wereldleider op de markt van de huisrobots, met als bekendste product de Roomba®-robotstofzuiger. Met een nieuw hoofdkantoor op de Heysel, is iRobot ook in België en Luxemburg de onbetwiste leider en distribueert deze producten via diverse kanalen zoals winkelketens, zelfstandige winkelzaken ...

Diest, Vlaanderen

Référence: BE767781

Publiée le : 10/04/2018

Type de contrat: CDI

Schitterende opportuniteit voor commercieel talent dat zichzelf in een B2B omgeving wil bewijzen

Scholt Energy Control is als leverancier van elektriciteit en gas aan professionele klanten actief in België, Nederland en Duitsland en ontwikkelt ook innovatieve oplossingen gericht op energieverbruik, energieopslag en productie van energie.

Belgium, Bruxelles

Référence: BE765511

Publiée le : 3/04/2018

Type de contrat: CDI

Product specialist in Smartphone/PDA/Barcode Scanning with strong commercial skills

Panasonic Computer Product Solutions is a business-to-business division of Panasonic Corporation, which is a world leader in electronics & electrical products.

Vlaanderen, Vlaanderen

Référence: BE764480

Publiée le : 3/04/2018

Type de contrat: CDI

Technisch commercieel adviseur met oplossingsgerichte instelling

EURO-INDEX BVBA/SPRL levert meet- en regelapparatuur en CV-componenten voor de veiligheid, het onderhoud en de nieuwbouw van technische installaties. Tevens verleent de onderneming een sterke service door het aanbieden van preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en controles van de apparatuur.