5 offres dans les Médias & Internet en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Lummen, Limbourg

Référence: BE769530

Publiée le : 17/10/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven peoplemanager die klantvriendelijkheid, teamspirit en efficiëntie hoog in het vaandel draagt

ASQ Group maakt samen met EPB deel uit van Optimum Group™*, een sterke top 3 speler in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Braine-l'Alleud, Brabant Wallon

Référence: BE767249

Publiée le : 18/09/2018

Type de contrat: CDI

Fonction opérationnelle et stratégique

Intégré dans le Groupe Koramic Visual Communication (KVC), Hecht Printing Solutions développe depuis plus de 25 ans des solutions graphiques novatrices pour ses clients actifs dans pratiquement tous les secteurs d’activités.

Leuven, Brabant Flamand

Référence: BE767634

Publiée le : 17/09/2018

Type de contrat: CDI

Wil je graag jouw creativiteit, je tactische marketing skills en je affiniteit met digitalisering inzetten binnen een stimulerende en aangename werkomgeving waar innovatie voorop staat, dan is dit jouw kans!

Acco staat voor Academische Coöperatieve vennootschap en werd opgericht in Leuven in 1960 . Acco ontwikkelt, produceert en verdeelt traditioneel en digitaal studiemateriaal voor het hoger onderwijs en de professionele markt in Vlaanderen en Nederland.

Turnhout, Anvers

Référence: BE770090

Publiée le : 29/08/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven people manager met affiniteit tot de grafische sector

Amival is een maatwerkbedrijf in Turnhout met nagenoeg 500 werknemers, waarvan 420 medewerkers met een arbeidsbeperking en 80 in productiebegeleiding en ondersteunende diensten. Zijn opdracht bestaat uit het maximaal inzetten van medewerkers met een fysieke of mentale beperking op hun sterktes ...

Hasselt, Limbourg

Référence: BE771215

Publiée le : 27/08/2018

Type de contrat: CDI

Vertrouwenspersoon en expert in zijn/haar vakgebied

BKM is een bedrijf in volle expansie met een duidelijke strategie. Het bedrijf kent haar oorsprong als retailer in telefonie en is doorheen de tijd geëvolueerd tot aanbieder van ICT oplossingen. BKM is een systeem integrator met als hoofddoel de klant te ontzorgen op vlak van ICT en biedt ICT oplossingen aan in ...