Publiée le : 11/01/2018

Type de contrat : CDI

Secteur : Construction

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Relatiebouwer bij bouwhandelaren, architecten en dakdekkers

Monier is de grootste dakpannenproducent ter wereld, die alle onderdelen ontwikkelt en produceert om tot een esthetisch en perfect weerbestendig hellend dak te komen. Dit leidt tot een ruim aanbod dakpannen en daksysteemcomponenten die perfect op elkaar zijn afgestemd en garant staan voor een uniek en kwaliteitsvol dak. Ook dakisolatie behoort tot het assortiment.

 

In de Benelux beschikt Monier over eigen productiefaciliteiten. Het verkoopkantoor voor de Benelux bevindt zich in Aalst. Monier maakt deel uit van de wereldwijde BMI-groep, die naast hellende daken ook actief is platte daken. Voor de regio Antwerpen & Vlaams-Brabant is Monier op zoek naar een (m/v):

 

ACCOUNT MANAGER

Relatiebouwer bij bouwhandelaren, architecten en dakdekkers.

 

Functie

 

 • Je neemt de lead binnen jouw regio wat betreft het beheer en de uitbreiding van de bestaande klantenportefeuille. Hiertoe bouw je goede relaties uit met de bouwhandel, architecten en voornamelijk met de professionele verwerkers, de dakdekkers.
 • Daarnaast neem je ook deel aan beurzen en events, waar je als ervaren verkoper bijdraagt aan de professionele uitstraling van Monier.
 • Gekoppeld aan je goede contacten, ontwikkel je een overzicht over de verschillende bouwprojecten in je regio en weet je dankzij je onderhandelingstalent tot concrete deals te komen die bijdragen aan de groei van Monier Benelux.
 • Je staat in voor een correcte registratie van je bezoeken in het CRM-systeem, je volgt projecten regionaal en nationaal op samen met je collega-Accountmanagers en je voorziet klanten van het nodige promomateriaal van Monier.
 • Je werkt constructief samen met je binnendienstcollega’s.
 • Je rapporteert aan de Sales Director met wie je frequent afstemt.

 

Profiel

 

 • Belangrijker dan je opleiding is je saleservaring in de bouwsector. Je bent vertrouwd met het beheren en ontwikkelen van een netwerk van bouwhandelaars en architecten. Ervaring met het beheren van een netwerk van dakdekkers is een pluspunt.
 • Als ervaren verkoper beschik je over een gezonde dosis ondernemingszin, assertiviteit en maturiteit. Je legt en onderhoudt contacten op alle niveaus. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld en een geboren onderhandelaar, die de deal weet te closen.
 • Je onderhoudt vlot contacten in het Frans.

 

Aanbod

 

 • Een rol waarbij je de kans krijgt om vanuit een bestaande klantenportefeuille de markt verder te exploreren en contacten te leggen op verschillende niveaus.
 • Een werkgever met een mooi gamma aan producten dat gewaardeerd wordt in de sector omwille van de kwaliteit.
 • Een dynamisch team aan collega’s die elkaar ondersteunen en samen voor een mooi resultaat gaan.
 • Een aantrekkelijk salarispakket in lijn met je ervaring.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE765332 naar Hudson, t.a.v. Liesbeth Reychler, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel +32 9 243 89 90, e-mail liesbeth.reychler@jobs.hudson.com.

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Account Manager
Référence: BE765332

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

* J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés.