Publiée le : 2018-09-21

Type de contrat : CDI

Secteur : Construction

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

gewaardeerd partner van de technische installateur en aannemer woningbouw

DYKA maakt deel uit van de PPS divisie van Tessenderlo Group. Dyka is een toonaangevende producent en leverancier voor duurzame oplossingen voor riool-, water-, lucht-, gas- en energienetwerken. Hun kunststof leidingsystemen worden toegepast in de woningbouw en installatie (Building & Installation) alsook in de grond-, weg- en waterbouw (Civils & Infrastructure). Innovatie en duurzaamheid staan hoog in hun vaandel. Dyka heeft een sterke marktpositie in Nederland en België en exporteert door heel Europa. Ter versterking van het commerciële team zoeken wij momenteel een (m/v):

 

ACCOUNTMANAGER B&I WEST VLAANDEREN

 

Functie

 

 • Als gedreven relatiebouwer en accountmanager luister je actief naar de noden en behoeften van de installateurs en aannemers op vlak van leidingsystemen voor sanitair, riolering, infiltratie, ventilatie, vloerverwarming en druk.
 • Je biedt oplossingen aan op maat en stimuleert de verkoop van het complete Dyka gamma.
 • Je staat jouw klanten bij met raad en daad, en ondersteunt hen vanaf de ontwerpfase tot en met de installatie van het project.
 • Je bouwt langetermijn relaties uit en wordt als technisch- commercieel partner en aanspreekpunt gewaardeerd om jouw kennis en support.
 • Tevens informeer en adviseer je ook voorschrijvers, openbare besturen en potentiële nieuwe gebruikers betreffende het volledig product- en service-aanbod.
 • Dyka wil haar productengamma ook steeds verder afstemmen op de vragen van de markt waarbij jouw input vanuit de praktijk sterk geapprecieerd wordt.

 

Profiel

 

 • Je vindt het prettig te werken met een technisch product en mee te denken met de klant om uiteindelijk de beste oplossing en service te kunnen aanbieden (solution selling).
 • Je bent vlot, dynamisch, commercieel en weet de klant te overtuigen van de meerwaarde van Dyka en lange termijn relaties uit te bouwen.
 • Je beschikt over enkele jaren werkervaring in een technisch-commerciële functie binnen de bouwsector, de industrie of de overheid.
 • Je genoot bij voorkeur een graduaatopleiding in een commerciële, technische of bouwkundige richting.
 • Je bent woonachtig in de regio West-Vlaanderen of althans nauw daarbij aansluitend.

 

Aanbod

 

 • Doorgedreven interne opleiding met de mogelijkheid jezelf te ontplooien tot een gewaardeerde professional bij alle actoren.
 • Een trouwe bestaande klantenportefeuille, een sterk productengamma en positieve marktreputatie.
 • Aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen en een uitgebreid pakket extra-legale voordelen.

 

Interesse?

 

Aarzel niet en stuur vandaag nog uw sollicitatiebrief en CV met referentie BE767216 naar Hudson, t.a.v. Nic Nicasy, Herkenrodesingel 4a/2, 3500 Hasselt, tel. +32 11 24 75 00, nic.nicasy@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Account Manager B&I West-Vlaanderen
Référence: BE767216

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.