Publiée le : 2018-10-10

Type de contrat : CDI

Secteur : Professional Services

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 6 maanden

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

 

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

 

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ter ondersteuning van ons team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)

 

ACCOUNTANT

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 6 maanden

 

De centrale ondersteunende diensten van Hudson situeren zich in Gent. Om onze Finance afdeling tijdelijk te versterken zijn we op zoek naar een Accountant die rapporteert aan de Finance Manager.

 

  • Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van de boekhouding conform de wettelijk voorziene procedures.
  • Je boekt als accountant de aankoopfacturen in, alsook de bankafschriften. Daarnaast controleer je ook de facturen van onze freelancers. Bovendien ondersteun je bij de maandelijkse afsluiting en facturatie binnen één of meerdere afdelingen.
  • Je ondersteunt diverse boekhoudkundige administratieve taken zoals BTW listing, opvolging van provisies, rapportering in excel, voorbereiding van betalingen in Isabel, etc.
  • Ook credit controlling maakt deel uit van jouw takenpakket. Je verstuurt herinneringen en neemt contact op met klanten voor betalingen.
  • Je hebt minstens een Bachelordiploma (bij voorkeur in accountancy) en een eerste relevante professionele ervaring is een troef. Je bent jong en dynamisch, en je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je bent een teamspeler, maar kan ook zeer autonoom werken. Je hebt een sterk analytisch vermogen met feeling voor cijfers en je bent nauwkeurig en discreet.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE772453 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Accountant
Référence: BE772453

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.