Publiée le : 2/02/2018

Type de contrat : CDI

Secteur : Professional Services

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, pro-activiteit, autonomie en teamspirit weet te combineren.

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

 

Ter ondersteuning van ons team Public Sector in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)

 

ASSISTANT PUBLIC SECTOR

 

Al meer dan 25 jaar heeft Hudson als onbetwiste leider op de Belgische markt op het gebied van HR-rekrutering en -consultancy, het vertrouwen van de bedrijfsleiders om talenten en professionals te rekruteren. Als assistant ondersteun je samen met je collega-assistants een team van consultants voor Rekrutering & Selectie, Assessment en Talent Management projecten bij overheidsklanten. 

           

  • Je maakt deel uit van het team Public Sector en ondersteunt een team van consultants dat uitsluitend voor klanten in de publieke sector werkt.
  • Je staat samen met jouw collega assistants in voor de nauwkeurige administratieve coördinatie van rekruterings- en assessmentopdrachten. Je levert een snelle en kwalitatief hoogstaande service op het vlak van procesbewaking, planning en opvolging, rapportering en facturatie. Je bent een administratieve duizendpoot; plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Je houdt vinger aan de pols bij de consultants om prioriteiten te bepalen en werkt nauw samen met collega assistants. Je hebt oog voor details.
  • Je bent de contactpersoon van klanten en kandidaten, zowel mondeling (vastleggen afspraken) als schriftelijk (bevestigingsmails) in het Nederlands, Engels, Frans. Voor diverse projecten lees je zelf presentaties en rapporten na op volledigheid, spelling en lay-out. Je garandeert dat deze in perfecte staat en tijdig naar de klanten worden doorgestuurd.
  • Occasioneel neem je het onthaal en de testbegeleiding (ook mogelijk op verplaatsing) van kandidaten op, je zorgt ervoor dat planningen goed worden opgevolgd en je speelt de resultaten snel door naar de verantwoordelijke consultants. Hierbij verlies je de timing niet uit het oog.
  • Goede kennis van het Nederlands en het Frans is een must. De gangbare MS Office toepassingen (Outlook, Word, Excel en PowerPoint) kennen weinig geheimen voor jou.
  • Je beschikt over een Masterdiploma (of gelijkwaardig door ervaring) en een eerste relevante werkervaring is een troef. Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, pro-activiteit, autonomie en teamspirit weet te combineren. Je kan tegen een stootje en gaat stresssituaties niet uit de weg; integendeel, je pakt ze aan en lost problemen met de glimlach en op een creatieve manier op.
  • Je werkt meestal in ons kantoor in Gent, maar je bent ook bereid om occasioneel op een andere locatie te werken. Je bent klantgericht, discreet en behulpzaam.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE762919 naar hr.careers@jobs.hudson.com

 

Hudson t.a.v. Sarah Triest

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 53 19 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Assistant Public Sector
Référence: BE762919

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

* J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés.