Publiée le : 2018-06-12

Type de contrat : CDI

Secteur : Professional Services

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 5 maanden met kans op verlenging, en je kan doorwerken tijdens de zomermaanden.

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

 

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

 

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ter ondersteuning van ons Talent Selection & Development team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)

 

ASSISTANT – TIJDELIJK

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 5 maanden met kans op verlenging, en je kan doorwerken tijdens de zomermaanden.

 

Al meer dan 25 jaar heeft Hudson als onbetwiste leider op de Belgische markt op het gebied van HR-rekrutering en -consultancy, het vertrouwen van de bedrijfsleiders om talenten en professionals te rekruteren. Als assistant ondersteun je samen met je collega-assistants een team van consultants voor Assessment en Talent Management projecten bij klanten uit de private sector.

 

  • Je staat in voor de nauwkeurige administratieve en logistieke coördinatie van assessmentopdrachten, trainingen, groepssessies, coachings, etc. Je levert een snelle en kwalitatief hoogstaande service op het vlak van procesbewaking, planning en opvolging, rapportering en facturatie, met oog voor detail. Je bent een administratieve duizendpoot; plannen en organiseren is jouw tweede natuur.
  • Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail Voor diverse projecten lees je zelf presentaties, tekstmateriaal na en lay-out deze. Je garandeert, dat deze in perfecte staat en tijdig naar de klanten worden doorgestuurd.
  • Je beschikt over een Bachelordiploma en een eerste relevante werkervaring is een troef. Je hebt een goede kennis van het Frans en Engels en de gangbare MS Office toepassingen (Word, Excel en PowerPoint) kennen weinig geheimen voor jou. Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, pro-activiteit, autonomie en teamspirit weet te combineren.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE769589 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Assistant (tijdelijk) - Talent Selection & Development
Référence: BE769589

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.