Publiée le : 2018-10-03

Type de contrat : CDI

Secteur : Energie / Environnement

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

TWEETALIG ADMINISTRATIEF-ORGANISATORISCH TALENT MET ZIN VOOR PROACTIVITEIT EN OPTIMALISATIE

Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat.

Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v)

 

ADMINISTRATIEF BEDIENDE - COÖRDINATIE INTERVENTIES

TWEETALIG ADMINISTRATIEF-ORGANISATORISCH TALENT MET ZIN VOOR PROACTIVITEIT EN OPTIMALISATIE

 

Functie

 

 • Als Administratief Bediende ben je, samen met jouw collega, verantwoordelijk voor de organisatie en administratieve opvolging van de afdeling kleine herstellingen en de coördinatie van de techische interventies.
 • Je bent het dagdagelijkse telefonische aanspreekpunt voor klanten met wie je afspraken maakt, die je ook opvolgt en inboekt.
 • Je staat in voor een optimale klantenservice: van opmaak van offertes en administratieve opvolging tot en met de oplevering bij de klant.
 • Je creëert meerwaarde door het vinden van een goed evenwicht tussen klant- en servicegerichtheid enerzijds en efficiëntie en prioriteitstelling anderzijds.
 • Je spreekt samen met jouw collega de planning door met de vier techniekers, zorgt dat ze de nodige tools ter beschikking hebben en volgt hen mee op na afloop van de uitvoering.
 • Je neemt de nodige initiatieven om op basis van je ervaring het administratief proces en de gebruikte tools te optimaliseren en zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie.

 

Profiel

 

 • Je hebt een bachelordiploma, gecombineerd met een relevante ervaring in planning, dispatching of customer service. Technische interesse/affiniteit en/of ervaring met het opvolgen van techniekers vormen een bijkomend voordeel.
 • Je bent proactief, planmatig, oplossingsgericht en organisatorisch sterk.
 • Je bent klant- en servicegericht met het oog op een maximale klantentevredenheid.
 • Je beschouwt jezelf als een administratief talent dat nauwkeurigheid nastreeft.
 • Je hebt graag veelvoudig telefonisch contact met klanten en bent in staat een connectie op te bouwen met de verschillende techniekers die je samen met jouw collega aanstuurt en opvolgt.
 • Je communiceert duidelijk en bezit een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Aanbod

 

 • Je komt terecht in een modern, ambitieus en gezond groeibedrijf dat actief streeft naar een duurzaam, veilig en comfortabel leef- en werkklimaat.
 • Brakel Aero stelt ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ centraal en investeert o.a. in opleiding, loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je start in een uitdagende functie met ruimte voor professionele ontwikkeling en groei, gecombineerd met een aantrekkelijk salarispakket en aanvullende voordelen

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE768804 naar Hudson, t.a.v. Charlotte Goddeeris, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 48, e-mail charlotte.goddeeris@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Administratief Bediende - Coördinatie Interventies
Référence: BE768804

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.