Publiée le : 2018-09-12

Type de contrat : CDI

Secteur : Construction

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

voor het financiële beheer van diverse projecten en de business units

ARCADIS is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Door de toepassing van hun diepe marktsectorkennis in combinatie met hun ontwerp-, consultancy-, engineering-, project- en managementdiensten werkt Arcadis samen met klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Arcadis ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden en dit vanuit hun Business Units: gebouwen, infrastructuur, milieu en water. Zo genereren zij met 27.000 mensen die in ruim 70 landen actief zijn een omzet van 3,4 miljard euro. Ter versterking van hun Business Units Water en Milieu voor hun vestiging in Berchem kijkt Arcadis uit naar een:

 

BUSINESS CONTROLLER

voor het financiële beheer van diverse projecten en de business units

 

Functie

 

 • Je draagt de verantwoordelijkheid van de financiële controle van de volledige business units alsook van de verschillende projecten afzonderlijk. Je staat in voor de opmaak van de financiële rapportering voor de specifieke Business Units: Water en Milieu, en ook voor de verschillende projecten binnen deze business units.
 • Op basis van je interpretatie van de cijfers formuleer je (verbeter)adviezen naar de business unit en het project managementteam toe. Je bent sterk betrokken bij de business en formuleert tevens adviezen bij opstart –en uitvoeringsfase van projecten.
 • Je staat mede in voor de ontwikkeling en toepassing van coherente controle-instrumenten om een integrale en optimale projectsturing mogelijk te maken.
 • Je volgt de Belgische en Europese wetgeving (GAAP en IFRS) op en je zorgt ervoor dat je kennis hiervan steeds up-to-date blijft.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s binnen het financieel team, de Business Unit Managers en de verschillende project managers.
 • Je maakt deel uit van het management team van de Business Units Water en Milieu en rapporteert aan de financieel directeur.

 

Profiel

 

 • Je genoot een master opleiding in een economische of financieel gerelateerde studierichting.
 • Je hebt een aantal jaar ervaring als financial controller van een specifieke business of business line, in een project gedreven organisatie. Een achtergrond in accountancy en fiscaliteit is een troef.
 • Je beschikt over uitstekende rapportagevaardigheden en kennis van ERP-systemen.
 • Je getuigt van een sterke persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden, je weet op verschillende niveaus binnen en buiten een organisatie relaties te onderhouden.
 • Je bent bereid om je zowel naar Gent als naar Antwerpen te verplaatsen.
 • Je weet je vlot uit te drukken in het Nederlands en Engels, kennis van Frans is een plus.

 

Aanbod

 

Arcadis is een sterk groeiende organisatie en biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid. Arcadis draagt work-life balans hoog in het vaandel, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk. Verder biedt Arcadis je een competitief en marktconform salarispakket.

 

Interesse?

 

Stuur je C.V. en motivatiebrief met referentie BE768833 naar Hudson, t.a.v. Michelle Troubleyn, Joe Englishstraat 56 2140 Antwerpen, tel +32 3 217 21 55, e-mail michelle.troubleyn@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Business Controller
Référence: BE768833

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.