Publiée le : 14/07/2017
Type de contrat : CDI
Secteur : Automobile
 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Gedreven peoplemanager – pragmatische leider – opbouwende inspirator met commerciële flair

Een Vlaams familiaal bedrijf actief in de industriële en automotive vervangmarkt met een stevig netwerk in België wil professioneel verder groeien. Wil je als leider sterke banden smeden met deze groeiende organisatie, dan is deze vacature iets voor jou (m/v):

 

CEO

Gedreven peoplemanager – pragmatische leider – opbouwende inspirator met commerciële flair

 

Functie

 

 • Als eindverantwoordelijke over de organisatie sta je in voor het beleid en de resultaten van de onderneming. Dit betekent dat je zowel commercieel, financieel, organisatorisch … een stevige toegevoegde waarde laat zien.
 • Het businessplan wordt door jou gemaakt. Je zet duidelijke lijnen uit en vertaalt de strategische objectieven naar een servicegerichte operationaliteit, rekening houdend met de ambitie van het bedrijf, de beschikbare middelen en de huidige en toekomstige marktvereisten.
 • Je staat in voor de coördinatie en optimalisatie van de operationele activiteiten en weet commerciële activiteiten af te stemmen op de algemene werking. Als geboren netwerker en onderhandelaar bouw je aan constructieve en rendabele partnerships.
 • Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding en kan je peopleskills ten volle botvieren in het coachen en vooruitstuwen van je medewerkers. Je begeleidt en leidt je teams naar ambitieuze doelen en kwaliteitsvolle resultaten.
 • Met een P&L-verantwoordelijkheid beslis je over gedegen investeringen, verdedig je de belangen van de organisatie en houd je rendabiliteit van aan- en verkoop nauwgezet in het oog.
 • Je verzorgt een inzichtelijke rapportering naar de familie en houdt met een geregelde aanwezigheid in de verschillende vestigingen de vinger aan de pols.

 

Profiel

 

 • Je genoot een gedegen master- of bacheloropleiding. Je denkt en handelt als leider met een stevig commercieel en emotioneel intellect. Je ervaring op algemeen managementniveau wend je aan om een kwaliteitsgerichte organisatie verder te laten groeien.
 • Je bent een geboren leider die op pragmatische wijze de ambitie om ‘first class’ te zijn weet om te zetten in initiatieven en een bedrijfsvoering die leiden tot successen.
 • Je wendt je commerciële, menselijke en intellectuele competenties aan om duidelijke lijnen te trekken en weet anderen hierin op sleeptouw te nemen.
 • Je bent een natuurlijke coach die opbouwend het samenspel weet te coördineren.
 • Je weet perfect te balanceren tussen interne en externe kijk, valoriseren en optimaliseren, motiveren en sturen, bestendigen en investeren.

 

Aanbod

 

 • Je komt terecht bij een marktleider in België, een boeiende kmo-omgeving die volop in beweging is.
 • Je krijgt een eindverantwoordelijkheid.
 • Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket (inclusief wagen) in overeenstemming met jouw toegevoegde waarde.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE760203 naar Hudson, t.a.v. Lies Allegaert, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. +32 242 53 28, e-mail lies.allegaert@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre CEO
Référence: BE760203

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

* J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés.