Publiée le : 2018-08-24

Type de contrat : CDI

Secteur : Biens de Consommation

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Pragmatische Manager die administratieve, IT en Finance processen weet te implementeren

Biscuiterie Thijs nv behoort tot de top van de Europese industriële wafelbakkerijen. De meer dan 300 medewerkers van dit bedrijf zetten zich dag na dag in om er voor te zorgen dat een wafel van de hoogst mogelijke kwaliteit in de Europese winkelrekken belandt. Dit familiebedrijf van de 2de generatie bestaat inmiddels meer dan 30 jaar en heeft productie-entiteiten in Herentals, Weelde en Boortmeerbeek. In het kader van de sterke groei die de organisatie doormaakt, kijkt de familie Thys uit naar een (m/v):

 

FINANCE & ADMINISTRATION MANAGER

Pragmatische Manager die administratieve, IT en Finance processen weet te implementeren

 

Functie

 

 • Als F&A Manager sta je in voor het ontwikkelen en het implementeren van de financiële, administratieve en IT processen op maat van de organisatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor een correcte en vlotte afhandeling van de boekhouding, BTW, facturatie, betalingen, jaarafsluiting. De order entry en de customer service van de verschillende firma’s binnen de groep behoren ook tot je takenpakket. Je bepaalt in functie hiervan de ideale procedures, gericht op de implementatie van een ERP systeem om zo een kwalitatieve, efficiënte financiële en administratieve dienstverlening te garanderen en te optimaliseren.
 • Verder sta je in voor de controlling en de financiële rapportage met als doel de directie te informeren en adviseren op basis van de financiële resultaten.
 • Je stuurt een beperkt team van financiële en administratieve mensen aan en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 

Profiel

 

 • Je hebt een hogere opleiding genoten en beschikt over minstens 10 jaar ervaring in een generalistische finance functie, bij voorkeur gecombineerd met IT-verantwoordelijkheden.
 • Je hebt een goede kennis van finance, controlling en boekhouden en weet vlot te werken met de nodige IT- en softwarepakketten.
 • Je hebt een sterke analytische ingesteldheid en weet accuraat te werk te gaan. Je bent proactief en denkt vooral in kansen en oplossingen.
 • Je treedt naar voren als een hands-on en erg pragmatische persoonlijkheid die zich goed weet te voelen binnen een familiale organisatie.
 • Je toont je sterk communicatief en proactief in de contacten die je hebt op verschillende organisatieniveaus.

 

Aanbod

 

 • Een dynamische werksfeer in een familiebedrijf met internationale groeiambities.
 • Een werkomgeving met ruimte voor zelfstandigheid en ontplooiing.
 • Een contract van onbepaalde duur.
 • Een competitief salarispakket in overeenstemming met jouw ervaring en competenties, aangevuld met een aantal extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE771086 naar Hudson, t.a.v. Sylvie De Vocht, Joe Englishstraat 56, 2140 Antwerpen, tel +32 3 217 21 56, e-mail sylvie.devocht@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Finance and Administration Manager
Référence: BE771086

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.