Publiée le : 2018-11-14

Type de contrat : CDI

Secteur : Professional Services

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken?

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

 

Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Kortrijk op zoek naar (m/v):

 

FREELANCE HR CONSULTANTS

Loopbaanbegeleiding & Outplacement

 

Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

 

Net als jouw collega consultants in het team sta je in voor het goede verloop van Outplacement en Loopbaanbegeleidingstrajecten. Je adviseert werknemers omtrent hoe ze hun verdere loopbaan kunnen vormgeven. Afhankelijk van het project gebeurt dit in het Nederlands, Frans of Engels.

 

Je krijgt de kans om jouw potentieel verder te ontplooien binnen de dynamische omgeving van Hudson en jouw competenties verder te ontwikkelen op het gebied van Human Resources. Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Hasselt. Je maakt deel uit van de Belgische marktleider in HR-adviesverlening, van een sterk groeiende groep die ondernemingszin en dynamisme naar waarde schat.

 

Wil je als potentiële freelancer kennis maken met onze organisatie en haar mensen?

 

Stuur dan vandaag nog jouw CV en motivatiebrief met vermelding van het referentienummer BE766284

naar hr.careers@jobs.hudson.com

 

Hudson t.a.v. Sarah Triest

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 53 19 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre FREELANCE HR CONSULTANT Loopbaanbegeleiding
Référence: BE766284

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.