Publiée le : 2019-06-12

Type de contrat : CDI

Secteur : Industrie

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Die meebouwt aan de procurementstructuur van de toekomst

Buyse Metal Works Group (www.buysemetalworksgroup.be), ontstond in 2012 door de overname van Desart Industries door Buyse Decolletage. Buyse Metal Works Group stelt meer dan 100 personen tewerk en beschikt over meer dan 80 CNC-machines op hun sites in Aalter (Buyse Decolletage) en Lier (Desart Industries). De groep beschikt over uitgebreide productiemogelijkheden op het gebied van CNC-draaien, CNC-frezen en CNC-slijpen. De groep heeft een sterke leiderspositie als toeleverancier voor de industrie, onder meer in de machinebouw, verlichting, hydraulica, elektronica, pneumatica, automobielsector enz., waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, efficiëntie en innovatie centraal staan. Buyse Metal Works Group is vandaag op zoek naar een (m/v):

 

HOOFDAANKOPER

DIE MEEBOUWT AAN DE PROCUREMENTSTRUCTUUR VAN DE TOEKOMST

 

Functie

 

 • Als Hoofdaankoper ben je verantwoordelijk voor de belangrijkste categorieën en het verder uitbouwen en professionaliseren van aankoop binnen de Buyse Metal Works Group.
 • Je staat in voor de onderhandelingen met leveranciers van een aantal cruciale categorieën. Je gaat hierbij ook op zoek naar rationalisaties zonder de langetermijnrelatie en kwaliteit uit het oog te verliezen.
 • Daarnaast bouw je samen met de zaakvoerders een strategisch aankoopbeleid uit om zo tot een aankoopbeleid te komen over de twee sites heen. Je komt met voorstellen over de aanpak van suppliers, grondstoffen, rapportering, stock, voorraadrotatie …
 • Je waakt over de implicaties van nieuwe initiatieven op de supply-chain-organisatie van de groep. Verder verzorg je een goede integratie van procurement met het ERP-systeem.
 • Je rapporteert aan de zaakvoerders, werkt in de vestiging in Aalter maar verplaatst je ook regelmatig naar Lier.

 

Profiel

 

 • Idealiter beschik je over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je beschikt over een aantal jaar ervaring in de aankoop van bv. grondstoffen en het onderhouden van leverancierscontacten.
 • Naast deze ervaring, sta je te popelen om je eerste stappen te zetten op strategisch niveau.
 • Je hebt een technische affiniteit ontwikkeld die je toelaat je gemakkelijk in te werken in de activiteiten van Buyse Metal Works Group.
 • Je bent pragmatisch en resultaatgericht, en werkt goed samen in team.
 • Je communiceert perfect in het Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels.

 

Aanbod

 

 • Je maakt deel uit van een groeiende groep met ambitie en zin voor kwaliteit en innovatie.
 • Je hebt een sleutelpositie binnen de groep met concrete strategische impact en je hebt een belangrijke rol bij verbeteringsprojecten.
 • Je komt terecht in een aangename en mensgerichte omgeving en krijgt een marktconforme verloning met extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE774164)

Voor meer informatie, bel Reinout Van Dorpe op het nummer +32 9 242 54 83

www.hudsonsolutions.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Hoofdaankoper
Référence: BE774164

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.