Publiée le : 2018-05-11

Type de contrat : CDI

Secteur : Professional Services

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

ter versterking van ons team in Brussel

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

 

Ter ondersteuning van ons team in Brussel zijn we op zoek naar een (m/v)

 

HR CONSULTANT

REKRUTERING & SELECTIE

 

Wil jij de professionele ervaring die je hebt opgebouwd kapitaliseren? Streef je steeds naar kwaliteit en professionaliteit? Wij zoeken mensen die wakker liggen van hun klanten en lange termijn relaties willen uitbouwen en dan ook alles in het werk stellen om klanten te overtuigen dat ze bij Hudson aan het juiste adres zijn. Kortom mensen die hun job doen met passie.

 

  • Als consultant neem je verantwoordelijkheid van a tot z. Voor elke rekruteringsopdracht maak je een grondige behoefteanalyse van de klant. Vervolgens kies je de meest aangewezen rekruteringsmethode (advertentie, database, direct search, of andere). Nadien ga je aan de slag en werk je nauw samen met je collega researchers en consultants om een efficiënt selectieproces uit te tekenen. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens een assessment center. Je schrijft een advies voor en vormt een klankbord voor zowel je klant als je kandidaten tijdens het ganse proces.
  • Hudson doet niet zomaar aan Rekrutering & Selectie. Al onze consultants worden ingewijd in onze specifieke Hudson methodologie. Je leert er niet alleen de organisatie beter door kennen, je ontmoet ook boeiende collega’s uit andere landen en je leert de rijkdom kennen van de instrumenten die binnen onze organisatie zelf ontwikkeld zijn.
  • Je beschikt over een Master en hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring. Dankzij je meertaligheid (Nederlands, Frans en een goeie kennis van het Engels) kan je vlot met onze klanten en kandidaten communiceren. Als persoon ben jij dynamisch, een ondernemer, iemand die autonomie naar waarde schat. Binnen een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, krijg jij de ruimte om initiatieven te nemen en jezelf te ontplooien binnen het brede domein van HR.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE750803 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre HR Consultant - Rekrutering & Selectie
Référence: BE750803

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.