Publiée le : 2018-10-09

Type de contrat : CDI

Secteur : Automobile

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Opzetten van pragmatische en toekomstgerichte HR in een organisatie in groei

MIG Motors bestaat uit verschillende officiële concessies van de merken AUDI – VW – SEAT - SKODA en is door de invoerder D’Ieteren aangeduid als de Market Area Leader voor Groot-Gent en Meetjesland. Het bedrijf is vanuit deze positie op overnamepad en in volle transitie.

 

Vandaag zijn er bij MIG Motors 75 werknemers aan de slag (zelfstandigen en bedienden) en kent de organisatie een omzet van 60 miljoen euro, gelinkt aan de verkoop van méér dan 2.000 wagens. De groei wordt geprojecteerd op 200 medewerkers tegen eind 2018, een omzet van 150 miljoen euro mid 2019 en een stijging naar 5.000 wagens.

 

MIG Motors is een 100% dochter van Fleetinvest waartoe ook de concessie Aston Martin Brussels behoort. Fleetinvest ambieert verdere groei in het aanbieden van mobiliteit in de breedste zin van het woord.

 

Om deze ambitieuze plannen en groei te ondersteunen, wenst de organisatie een HR Manager (m/v) aan te trekken.

 

HR MANAGER

Opzetten van pragmatische en toekomstgerichte HR in een organisatie in groei

 

Functie

 

 • Je initiële opdracht is meedenken met de organisatie en deze verder vormgeven vanuit HR-standpunt. Je vertaalt de strategie naar een operationele en efficiënte werking en ondersteunt in de exponentiële groei door op een pragmatische manier een toekomstgerichte HR-aanpak op te zetten.
 • Je volgt het wettelijke kader op de voet, en initieert en implementeert de nodige veranderingen. Je coördineert en organiseert de verschillende activiteiten binnen HR naargelang de prioriteiten en noden.
 • Je bent de trekker voor het installeren van efficiënte en effectieve HR-processen, zoals jobomschrijvingen, evaluatiegesprekken, reward-voorwaarden, rekrutering en selectie, leadershipprogramma’s, enz.
 • Je creëert synergie tussen de verschillende locaties, zeker ook wat integratie en centralisatie na overnames betreft.
 • Je onderhoudt op geregelde basis contact met sociale partners en externe stakeholders (o.a. sociaal secretariaat) en zorgt voor een positief sociaal klimaat.
 • Je bent verantwoordelijk voor het resourcemanagement op HR-vlak (zowel budget als menselijk kapitaal).
 • Je volgt trends in HR en brengt revelante aspecten binnen in het bedrijf, zoals digitalisering en HR- analytics.
 • Je rapporteert aan de CEO.

 

Profiel

 

 • Je beschikt over een masterdiploma of denkvermogen op dit niveau. Je kan ervaring in een generalistische HR-rol voorleggen. Heb je deze ook nog eens opgedaan in de automobielwereld, dan is dat zeker meegenomen.
 • Je bent ervaren in het uitzetten van HR-lijnen, die je pragmatisch vertaalt naar concrete initiatieven die je ook adequaat implementeert.
 • Je bent een ondernemend iemand die op een professionele manier plannen opmaakt, initiatieven lanceert en zaken realiseert.
 • Je laat je kennen als een (bruggen)bouwer die anderen meekrijgt in change. Als diplomatische communicator onderhoud je op een vlotte en overtuigende manier contacten met interne en externe betrokkenen.
 • Je toont een economisch denken en bent geprikkeld door digitalisering en HR-analytics.

 

Aanbod

 

 • Je komt terecht in een omgeving met ambities.
 • Je kan mee je stempel drukken op de richting en de invulling van HR in deze organisatie in beweging.
 • Je ervaring en realisaties worden gewaardeerd door een gepast salarispakket.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE770988 naar Hudson, t.a.v. Lies Allegaert, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. +32 9 242 53 28 e-mail lies.allegaert@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre HR Manager
Référence: BE770988

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.