Publiée le : 2019-06-12

Type de contrat : CDI

Secteur : Professional Services

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Organisational Talent Management Projects

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

 

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

 

Ter ondersteuning van ons team in Brussel zijn we op zoek naar een (m/v)

 

HR STRATEGY CONSULTANT

Organisational Talent Management Projects

 

Je maakt deel uit van een groep van Talent Management Consultants die rapporteren aan een managementteam en vooral werken op projecten voor klanten.

 

  • Als HR Consultant maak je een grondige analyse van de klantenbehoefte en zoekt je de meest kwalitatieve oplossing. Je hebt een gevarieerd takenpakket: Je staat in voor het geven van competentieworkshops, de opmaak van functiebeschrijvingen op basis van interviews of workshops, het wegen van functies aan de hand van onze intern ontwikkelde en competentiegerelateerde functiewaarderingsmethodiek (5+1 COMPAS®), het uittekenen van een functieclassificatiemodel, het uitvoeren van compensation & benefitsprojecten, etc. Binnen ons team zal je werken op projecten in functieclassificatie, competentie-en performance management, strategisch HR-en organisatieadvies en beloning.
  • Je houdt van klantencontacten en je stelt alles in het werk om een uitstekende klantenservice te garanderen. Je wordt getypeerd door jouw pragmatische aanpak en zin voor kwaliteit en professionaliteit. Jouw flexibiliteit, jouw analytische geest en jouw teamgerichtheid zijn onontbeerlijk voor deze job.
  • Je beschikt over een Master en je hebt minimum een 8-tal jaar relevante werkervaring in een HR-functie, in Consulting, of je hebt een andere relevante business ervaring in de industrie. Je hebt een zeer goede kennis van het Frans.
  • Hudson doet niet zomaar aan Talent Management. Je krijgt een grondige opleiding in onze reward-, jobgrading- en competentiemethodiek en al onze consultants worden ingewijd in onze Hudson methodologie. Je leert er niet alleen de organisatie beter door kennen, je ontmoet ook collega’s uit andere teams en je leert de rijkdom kennen van de instrumenten die binnen onze organisatie ontwikkeld zijn.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

 

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE775706)

Voor meer informatie, bel Sarah Schietecatte op het nummer 09 242 54 24 of hrcareers.belgium@hudsonsolutions.com

www.hudsonsolutions.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre HR Strategy Consultant
Référence: BE775706

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.