Publiée le : 2019-06-12

Type de contrat : CDI

Secteur : Industrie

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Young potential met een passie voor internationale sales (B2B - Ndl, UK, Spanje) en affiniteit met techniek

voestalpine Sadef (Gits) is als wereldspeler gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van koudgewalste profielen en vormbuizen. Internationale klanten uit de automotive-, de bouwsector en de industrie vinden in voestalpine Sadef een betrouwbare partner voor tailormade oplossingen in stalen profielen. Co-creatie, innovatie en long-term partnership staan er centraal. De organisatie stelt vandaag meer dan 600 mensen tewerk en realiseerde in 2018 een omzet van € 230 miljoen. Ter ondersteuning van het hoofdkantoor te Gits en voor de realisatie van verdere groei is voestalpine Sadef op zoek naar (m/v):

 

INTERNATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER

Young potential met een passie voor internationale sales (B2B - Ndl, UK, Spanje) en affiniteit met techniek

 

Functie

 

 • Binnen de business line van Custom Roll Forming identificeer je new business development opportuniteiten bij bestaande of nieuwe klanten in Spanje, Nederland en Groot-Brittannië.
 • Je volgt markttendensen nauw op en houdt je technische kennis up-to-date.
 • Je focust op het brengen van toegevoegde waarde: je denkt mee met de klant om tot unieke en innovatieve tailormade oplossingen te komen.
 • Je monitort en managet het volledige verkoopproces doorheen de vele facetten van de organisatie en werkt daarvoor intern nauw samen met productie, aankoop, engineering, tooling, het studiebureau en de interne salesmedewerkers.
 • Je bent bereid om tot 40% van je tijd kortstondige reizen te maken in de regio waarvoor je verantwoordelijk bent.

 

Profiel

 

 • Je genoot een bachelor- of masteropleiding en hebt een eerste relevante commerciële ervaring binnen een B2B-context. (volgend puntje uit vorige tekst weggelaten en hiermee samengevoegd)
 • Je bent service minded en een solution seller die graag toegevoegde waarde brengt vanuit een sterke technische interesse. Je bent oplossingsgericht en handelt vanuit een commerciële drive.
 • Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en bent een geboren netwerker.
 • Je bent een teamplayer en daarom woonachtig in een regio die je toelaat om, wanneer je niet bij klanten bent, in het hoofdkantoor te Gits te werken.
 • Je hebt een uitgebreide talenkennis: Nederlands en Engels. Kennis van het Spaans is een troef. Goesting om Spaans te leren is een must.

 

Aanbod

 

 • Een unieke opportuniteit met grote impact op het succes van de business. Dit in een stabiel en financieel performant bedrijf met internationale verankering via het moederbedrijf voestalpine.
 • Je kan genieten van een uitgebreide en gedegen opleiding met doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een organisatie met oog voor de mens.
 • Je expertise en engagement worden gewaardeerd in de vorm van een interessant verloningspakket met bedrijfswagen.

 

Interesse?

 

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE775735)

Voor meer informatie, bel Ine Callens op het nummer +32 9 242 54 05

www.hudsonsolutions.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre International Key Account Manager
Référence: BE775735

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.