Publiée le : 2018-08-07

Type de contrat : CDI

Secteur : Industrie

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Sterke onderhandelaar met inzichten in toepassingsmogelijkheden en innovaties

Beaulieu International Group is een gerenommeerde internationale groep met hoofdkantoor in België. Deze industriële groep neemt vandaag een stevige marktpositie in, zowel in de productie van grondstoffen en halffabricaten, als in een ruim aanbod perfect afgewerkte vloerbekleding. In totaal telt Beaulieu International Group +/- 4.500 medewerkers in 25 vestigingen, en 14 verkoopkantoren en distributiecentra, verspreid over 14 landen. In 2017 heeft Beaulieu International Group een omzet gerealiseerd van 1,8 miljard euro.

 

De divisie "Engineered products" ontwikkelt & produceert van een brede waaier aan hoogtechnologische producten zoals garens, textielvezels en technisch textiel. Deze kennen toepassingen in uiteenlopende sectoren van voertuigen, vloeren en gezondheidszorg tot geotextiel en technische toepassingen. Wegens een positief doorgroeiverhaal zijn wij op zoek naar een (m/v)

 

INTERNATIONAL SALES MANAGER FIBRES

Sterke onderhandelaar met inzichten in toepassingsmogelijkheden en innovaties

 

Functie

 

 • Als International Sales Manager Fibres ben je verantwoordelijk voor de verkoop van technische textielvezeltoepassingen aan industriële klanten (o.a. geotextiel, automotive en vloerbekleding) binnen jouw regio (België, Nederland, UK, Frankrijk & Spanje).
 • Met het oog op het realiseren van de commerciële doelstellingen bouw je enerzijds het bestaande klantenbestand verder uit, anderzijds detecteer en benader je actief nieuwe potentiële klanten.
 • Je denkt mee over nieuwe toepassingsmogelijkheden en productinnovaties. Je neemt een spilfiguurfunctie op tussen de klant en R&D in de ontwikkelingen op maat.
 • Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de commerciële onderhandeling (van prijszetting, offerte t.e.m. betaling). In overleg met de klant en productie ontwikkel je een S&OP met het oog op een optimale bevoorrading. Samen met het customerserviceteam volg je de orders en leveringen nauw op.
 • Vanuit je sterke interesse in de sector blijf je op de hoogte van markttendensen, houd je je technische kennis up-to-date en bouw je je netwerk verder uit. Je neemt ook deel aan beurzen en internationale klantenevents. Je werkt mee aan markt- en concurrentieanalyses.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Director.

 

Profiel

 

 • Je behaalde een hoger diploma, bij voorkeur binnen een economische richting.
 • Je beschikt over een eerste (internationale) saleservaring. Ervaring in een B2B-context met industriële klanten vormt een plus
 • Je werkt graag autonoom op internationaal niveau en bent bereid om frequent korte verplaatsingen te maken binnen Europa (30-50%).
 • Je hebt een sterke technische affiniteit en bent bereid je te verdiepen in textielvezels en bijhorende toepassingen. Je hebt een innovatieve geest om mee te denken over nieuwe toepassingen of productvariaties.
 • Hoewel je graag langetermijnklantenrelaties uitbouwt, ben je ook in staat om snel te schakelen en onderhandelingen te ‘closen’.
 • Je beschikt over sterke verbale en sociale vaardigheden die je toelaten om met verschillende stakeholders (intern & extern) te connecteren.
 • Je bent resultaatgedreven, ondernemend en hands-on
 • Je bent vlot drietalig (Nederlands, Engels en Frans). Het beheersen van andere talen is een plus!

 

Aanbod

 

 • Je maakt deel uit van een goed geolied team binnen een gerenommeerde internationale organisatie met Belgische roots.
 • Je krijgt de nodige autonomie, verantwoordelijkheden en flexibiliteit om je functie optimaal te kunnen uitoefenen.
 • Je ontvangt een remuneratiepakket in lijn met je verantwoordelijkheden.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE769212 naar Hudson, t.a.v. Josquina Magerman, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 71, e-mail josquina.magerman@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre International Sales Manager Fibres
Référence: BE769212

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.