Mes filtres : Belgique Hasselt Supprimer tous les filtres

8 offres à Hasselt

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Hasselt, Limbourg

Référence: BE773939

Publiée le : 18/12/2018

Type de contrat: Interim

Ter vervanging van één van de twee productmanagers en in afwachting van een vaste aanwerving.

Sector: retail/health-care Locatie: Hasselt

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE765753

Publiée le : 4/12/2018

Type de contrat: CDI

Zoek jij een boeiende stage? Wil jij maximaal leren terwijl je van de praktijk proeft? / Vous êtes à la recherche d’un stage captivant? Vous souhaitez apprendre et vous développer au maximum?

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Hudson est, au sein d’un réseau international, leader du marché en matière de consultance en RH.

Hasselt, Limbourg

Référence: BE773631

Publiée le : 30/11/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven ICT-infrastructruurprofessional voor dynamisch ziekenhuis in volle groei.

De zorgsector is in volle beweging en staat voor grote uitdagingen, zo ook in het Jessa ziekenhuis. Met deze grote projecten in het vooruitzicht zet Jessa maximaal in op de groei van haar ICT-afdeling en zoeken ze een collega (M/F): systeembeheerder.

Hasselt, Limbourg

Référence: BE773645

Publiée le : 30/11/2018

Type de contrat: CDI

ICT professional met hart voor de zorgsector

De zorgsector is in volle beweging en staat voor grote uitdagingen, zo ook in het Jessa ziekenhuis. Met deze grote projecten in het vooruitzicht zet Jessa maximaal in op de groei van haar ICT-afdeling en zoeken ze collega’s (M/F): applicatiemedewerker ERP.

Hasselt, Limbourg

Référence: BE773641

Publiée le : 30/11/2018

Type de contrat: CDI

ICT professional met hart voor de zorgsector

De zorgsector is in volle beweging en staat voor grote uitdagingen, zo ook in het Jessa ziekenhuis. Met deze grote projecten in het vooruitzicht zet Jessa maximaal in op de groei van haar ICT-afdeling en zoeken ze collega’s (M/F): Applicatiemedewerker zorg.

Hasselt, Limbourg

Référence: BE772780

Publiée le : 6/11/2018

Type de contrat: CDI

passionate about sports and health

Aminolabs is a fast growing, international leading manufacturer of innovative health, sports and fitness nutrition products. As a manufacturer for bars, powders, capsules and tablets, they are full service high-performance partner in the growing markets of sport & health nutrition, wellness and weight management ...

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE768365

Publiée le : 5/11/2018

Type de contrat: CDI

ZIN IN EEN LAT-RELATIE? / ENVIE D’UNE RELATION A DISTANCE?

Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider. Hudson est un bureau de consultance RH qui compte plus de 35 ans d’expérience et qui est le leader du marché incontesté.

Hasselt, Limbourg

Référence: BE768482

Publiée le : 2/11/2018

Type de contrat: CDI

Door de groei van ons team in Hasselt, versterken we het team met een senior HR professional die samen met de regiomanager garant staat voor de verdere uitbouw van het kantoor.

Je maakt deel uit van het managementteam van ons kantoor in Hasselt. Je neemt mee de verantwoordelijkheid voor de commerciële en marketing initiatieven, de interne processen, de kwaliteit van de uitvoering van de opdrachten voor klanten en de ontwikkeling van het team.