20 offres en Brabant Flamand

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Zaventem, Brabant Flamand

Référence: BE766372

Publiée le : 19/10/2018

Type de contrat: CDI

Relatiebouwer met een passie voor high-end architectuurverlichting én met management ambitie

ERCO Lighting (www.erco.com) geniet als specialist in technische architectuurverlichting wereldwijd een sterke reputatie. Deze familiale onderneming (gesticht in 1934) met R&D en productie gevestigd in Duitsland (Lüdenscheid), realiseert tal van high-end en op maat gemaakte oplossingen in architecturaal licht voor...

Boortmeerbeek, Brabant Flamand

Référence: BE772533

Publiée le : 17/10/2018

Type de contrat: CDI

Servicegerichte coördinator met overtuigingskracht

LAVA cvba (www.lava.be) staat voor 'Logistieke en Administratieve Veilingassociatie', kortom de overkoepelende organisatie of coöperatie van de 5 groente- en fruitveilingen in België. Samen realiseren deze producentenorganisaties een omzet van 820 miljoen euro, waarvan twee derde op diverse buitenlandse markten.

Zaventem, Brabant Flamand

Référence: BE769284

Publiée le : 16/10/2018

Type de contrat: CDI

People Manager with vast technical background in high-end architectural lighting design

ERCO Lighting (www.erco.com) is a leading international specialist in architectural lighting, using 100% LED technology. The family business, based in Lüdenscheid, in the heart of Germany, now operates as a global player with independent sales organisations and partners in 55 countries throughout the world.

Zaventem/Oostende, Vlaanderen

Référence: BE769604

Publiée le : 16/10/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden

Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren in Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en positioneert zich als een jonge en hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie en luchtvaart.

Vilvoorde, Brabant Flamand

Référence: BE746675

Publiée le : 10/10/2018

Type de contrat: CDI

Een stap hoger voor een hunter, met een eigen business unit en P&L verantwoordelijkheid?

Nexios IT is een dynamisch consultancybureau met een eigen DNA en actief in de informatica en communicatietechnologie. Het bedrijf is gespecialiseerd in Application Management en Project Management (voornamelijk binnen Java en .NET) en werkt met een aantal belangrijke (internationale) technologische partners ...

Diest, Vlaanderen

Référence: BE767781

Publiée le : 10/10/2018

Type de contrat: CDI

Schitterende opportuniteit voor commercieel talent dat zichzelf in een B2B omgeving wil bewijzen

Scholt Energy Control is als leverancier van elektriciteit en gas aan professionele klanten actief in België, Nederland en Duitsland en ontwikkelt ook innovatieve oplossingen gericht op energieverbruik, energieopslag en productie van energie.

Kapelle-op-den-bos, Brabant Flamand

Référence: BE771052

Publiée le : 9/10/2018

Type de contrat: CDI

Project Manager with expertise in Fibres and Inorganic matrix based composites

Etex is an internationally active and financially solid group with Belgian roots that employs more than 15.000 employees worldwide. Etex produces a wide range of sustainable and affordable construction solutions, utilizing its strong history and in-depth knowledge of the construction industry.

Sint-Genesius Rode, Brabant Flamand

Référence: BE771762

Publiée le : 8/10/2018

Type de contrat: CDI

MET IMPACT OP DE SUCCESVOLLE EVOLUTIE VAN HET BEDRIJF

Metrilio is één van de meest disruptieve en agile HR oplossingen in de markt. Deze performante SaaS oplossing laat klanten in meer dan 74 landen toe om op bijzonder efficiënte wijze HR processen te automatiseren.

Brussels, Brabant Flamand

Référence: BE764695

Publiée le : 5/10/2018

Type de contrat: CDI

Sportieve directeur met sterke sponsoring en digitale marketing skills! / Un directeur sportif avec de fortes compétences de parrainage et de marketing digital!

Onze klant, de Koninklijke Belgische Voetbalbond, vertegenwoordigt alle voetbalclubs van België. Notre client, l’Union Royale Belge des Sociétés de Football-Association, représente tous les clubs de football de Belgique.

Tienen, Brabant Flamand

Référence: BE765942

Publiée le : 1/10/2018

Type de contrat: CDI

HR & General Affairs

Tokai Optecs is een Belgische producent van hoog kwalitatieve oftalmische glazen, gevestigd in Tienen. Tokai Optecs produceert en verdeelt brillenglazen vanuit België naar de EMEA-regio.