57 offres en Flandre Occidentale

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Tielt, Flandre Occidentale

Référence: BE770250

Publiée le : 17/01/2019

Type de contrat: CDI

hooggekwalificeerde arts die wil bouwen aan sterk regionaal merk

Het regionaal ziekenhuis Sint-Andries is een gekende speler met een sterke inplanting in de regio Tielt. Dagelijks zetten 80 geneesheren en 700 personeelsleden zich volledig in voor kwalitatieve, specialistische gezondheidszorg voor een doelpubliek van meer dan 100.000 inwoners in de regio.

Roeselare, Flandre Occidentale

Référence: BE774019

Publiée le : 17/01/2019

Type de contrat: CDI

Peoplemanager met strategisch-commerciële visie

Soubry, gelegen in Roeselare, staat voor jarenlang vakmanschap in het produceren van pasta’s, en het malen van bloem en griesmeel. Als absolute marktleider in zijn vak heeft het bedrijf zich sinds 1921 ontwikkeld tot een belangrijke internationale speler.

Roeselare, Flandre Occidentale

Référence: BE774421

Publiée le : 17/01/2019

Type de contrat: CDI

Leider van de operaties met change en people skills

Dewulf ( www.dewulfgroup.com ) is een belangrijke aanbieder van landbouwmachines in de aardappel- en groenteteelt. Met 3 productievestigingen in België, Nederland en Roemenië, is het bedrijf een wereldwijde referentie voor machines voor grondbewerking, poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren ...

Veurne, Flandre Occidentale

Référence: BE774500

Publiée le : 17/01/2019

Type de contrat: CDI

Gedreven en ondernemende business developer met sterke leidinggevende capaciteiten en een gedegen internationale ervaring in de voedingssector.

Noble Food Group is een 100% West-Vlaams familiebedrijf, actief in de productie en distributie van kwaliteitsvolle chocoladeproducten en kaaskoekjes die overal ter wereld gesmaakt worden. Hun waarden staan voor creativiteit, originaliteit en natuurlijke versheid.

Dadizele, Flandre Occidentale

Référence: BE774178

Publiée le : 16/01/2019

Type de contrat: CDI

Assertieve onderhandelaar met sterke analytische vaardigheden, zin voor efficiëntie en oog voor esthetiek

FLORALUX nv is een modern en snelgroeiend tuincentrum, actief in de distributie en verkoop van planten, bloemen, tuinartikelen en decoratie. Floralux telt als marktleider in België 150 werknemers, heeft vestigingen in Dadizele en Ham, en een webshop.

Roeselare, Flandre Occidentale

Référence: BE774445

Publiée le : 16/01/2019

Type de contrat: CDI

Ondernemende bruggenbouwer met open geest

INGRO cvba is een coöperatieve vennootschap bestaande uit telers van groenten bestemd voor de verwerking, zowel voor de diepvriesmarkt als voor de handel (geen versmarkt). Wat Ingro uniek maakt , is dat groenten vermarkt worden aan meerdere afnemers en handelaars.

Oostkamp, Flandre Occidentale

Référence: BE773250

Publiée le : 15/01/2019

Type de contrat: CDI

Hands-on en analytische peoplemanager

TransWest is een op en top West-Vlaams familiebedrijf en kenmerkt zich door een vlakke organisatie, rechtstreekse communicatie en snelle beslissingen waar nodig. Als specialist in de distributie en logistiek (transport, opslag en crossdock) van diepgevroren voeding is TransWest al meer dan 60 jaar ...

Roeselare, Flandre Occidentale

Référence: BE765848

Publiée le : 14/01/2019

Type de contrat: CDI

Hands-on ervaren ontwikkelaar met zin voor vernieuwing

Debocom, gelegen in Roeselare, is marktleider in België voor het ontwikkelen en leveren van geïntegreerde noodcommunicatie en dispatching software. Met hun eigen in-house ontwikkelde software belevert Debocom op vandaag 22 brandweerzones in België.

Menen, Flandre Occidentale

Référence: BE771740

Publiée le : 14/01/2019

Type de contrat: CDI

Gedreven assistent Finance Manager

THULE ontwerpt en fabriceert producten voor enthousiaste buitenmensen en actieve gezinnen, gaande van dakdragers, rugzakken en reiskoffers, tenten voor campers en caravans tot kinderzitjes, die allemaal gericht zijn op een optimale outdoorbeleving.

Gits, Flandre Occidentale

Référence: BE770292

Publiée le : 14/01/2019

Type de contrat: CDI

Young potentials met een passie voor internationale sales (B2B) en affiniteit met techniek

voestalpine Sadef (Gits) is als wereldspeler gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van koudgewalste profielen en vormbuizen. Internationale klanten uit de automotive-, de bouwsector en de industrie vinden in voestalpine Sadef een betrouwbare partner voor tailor-made oplossingen in stalen profielen.