Mes filtres : Belgique Limbourg Supprimer tous les filtres

17 offres en Limbourg

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Hasselt, Limbourg

Référence: BE766284

Publiée le : 20/08/2018

Type de contrat: CDI

Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken?

Net als jouw collega consultants in het team sta je in voor het goede verloop van Outplacement en Loopbaanbegeleidingstrajecten. Je adviseert werknemers omtrent hoe ze hun verdere loopbaan kunnen vormgeven.

Tongeren, Limbourg

Référence: BE769747

Publiée le : 17/08/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven people manager met ervaring binnen een productie- of logistieke omgeving

Bose Corporation bereikt elke dag miljoenen mensen door kwalitatief hoogstaande geluidstoepassingen aan te bieden.

Lummen, Limbourg

Référence: BE769530

Publiée le : 17/08/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven peoplemanager die klantvriendelijkheid, teamspirit en efficiëntie hoog in het vaandel draagt

ASQ Group maakt samen met EPB deel uit van Optimum Group™*, een sterke top 3 speler in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Brussel, Bruxelles

Référence: BE749930

Publiée le : 13/08/2018

Type de contrat: CDI

Loopbaanbegeleiding & Outplacement / Accompagnement de carrière & Outplacement

Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Vous avez de l’expérience dans le Coaching de carrière ou dans l’accompagnement d’Outplacement et vous voulez travailler comme free-lance?

Diest, Vlaanderen

Référence: BE767781

Publiée le : 10/08/2018

Type de contrat: CDI

Schitterende opportuniteit voor commercieel talent dat zichzelf in een B2B omgeving wil bewijzen

Scholt Energy Control is als leverancier van elektriciteit en gas aan professionele klanten actief in België, Nederland en Duitsland en ontwikkelt ook innovatieve oplossingen gericht op energieverbruik, energieopslag en productie van energie.

Dilsen, Limbourg

Référence: BE769351

Publiée le : 6/08/2018

Type de contrat: CDI

Resultaatgericht peoplemanager met ervaring in een productie-omgeving

Vasco Group is totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa, met als bekende merken: Vasco, Brugman en Superia. Het hoofdkwartier is gevestigd in Dilsen, de productiebedrijven bevinden zich in Tubbergen (Nederland), Zedelgem (België), Dilsen (België) ...

Wellen, Limbourg

Référence: BE769164

Publiée le : 30/07/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven door kwaliteit, kwaliteitsverbetering en tevreden klanten

ANL Plastics in Wellen ontwikkelt en produceert gethermoformeerde kunststofverpakkingen op maat, zowel voor de food- als de non-foodsector. Met productiesites in België, Frankrijk en Polen bekleedt ANL Plastics een vooraanstaande positie op de Europes verpakkingsmarkt.

Hasselt, Limbourg

Référence: BE767567

Publiée le : 30/07/2018

Type de contrat: CDI

Ervaren HR professional met een sterk business acumen en passie voor mensen

BKM is een bedrijf met een duidelijke strategie in volle expansie. Het bedrijf kent haar oorsprong als retailer in telefonie en is doorheen de tijd geëvolueerd tot aanbieder van ICT oplossingen. BKM is een systeem integrator met als hoofddoel de klant te ontzorgen op vlak van ICT en biedt ICT oplossingen aan in ...

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE765753

Publiée le : 30/07/2018

Type de contrat: CDI

Zoek jij een boeiende stage? Wil jij maximaal leren terwijl je van de praktijk proeft? / Vous êtes à la recherche d’un stage captivant? Vous souhaitez apprendre et vous développer au maximum?

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Hudson est, au sein d’un réseau international, leader du marché en matière de consultance en RH.

Keulen, Nordrhein-Westfalen, Allemagne

Référence: BE770702

Publiée le : 27/07/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven en ambitieuze people manager met ervaring in industriële dienstverlening / Engagierte und ehrgeizige Führungspersönlichkeit mit Erfahrung im Industrie-Service

Group Peeters Industrial Services is een toonaangevende specialist in industriële reiniging. Group Peeters Industrial Services ist ein führendes Fachunternehmen für industrielle Reinigung.