Publiée le : 9/02/2018

Type de contrat : CDI

Secteur : Industrie

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

YOUNG POTENTIAL MET ZIN VOOR INITIATIEF EN OPTIMALISATIE IN EEN PRODUCTIEOMGEVING

Buyse Metal Works Group (www.buysemetalworksgroup.be), ontstond in 2012 door de overname van Desart Industries door Buyse Decolletage. Buyse Metal Works Group stelt meer dan 90 personen tewerk en beschikt over meer dan 80 CNC-machines op hun sites in Aalter (Buyse Decolletage) en Lier (Desart Industries). De groep beschikt over uitgebreide productiemogelijkheden op het vlak van CNC-draaien, CNC-frezen en CNC-slijpen. De groep heeft een sterke leiderspositie als toeleverancier voor de industrie, onder meer in de machinebouw, verlichting, hydraulica, elektronica, pneumatica, automobielsector enz. waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, efficiëntie en innovatie centraal staan. Voor de vestiging van Buyse Decolletage in Aalter zijn we op zoek naar een (m/v):

 

PROJECT INGENIEUR

YOUNG POTENTIAL MET ZIN VOOR INITIATIEF EN OPTIMALISATIE IN EEN PRODUCTIEOMGEVING

 

Functie

 

 • Als Project Ingenieur werk je mee aan de verdere groei van de onderneming door het detecteren, uitwerken en implementeren van korte en lange termijn projecten in de productie, en daaraan verbonden systemen, processen en afdelingen.
 • Je onderzoekt en evalueert de bestaande bedrijfsprocessen, zoals productie, logistiek, etc. en brengt deze verschillende flows in kaart. Op basis van deze analyse werkt je verbetervoorstellen uit en sta je in voor de opvolging en coördinatie van deze projecten.
 • Tot jouw projecten behoren o.a. het optimaliseren van de productieplanning en de verdere implementatie en het gebruik van het ERP-systeem. Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers en je blijft aandachtig voor verbeteringsinitiatieven.
 • Je begeleidt en faciliteert werknemers in het gebruik van nieuwe werkmethoden. Dit zowel binnen productie als in het magazijn, de nabehandeling en verpakking van de producten, logistieke processen,...
 • Jouw analyse en verbeteringsvoorstellen vormen de basis van belangrijke investeringsbeslissingen die je samen met het management verder uitwerkt en in uitvoering brengt. Je hanteert hierbij een kostenefficiënte werkwijze.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager en samen ondersteunen jullie de zaakvoerders van nabij.

 

Profiel

 

 • Je hebt bij voorkeur een technische master of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je bent een passie voor analyse en optimalisatie, leert snel het productieapparaat kennen en je organisatorische vaardigheden laten je toe om structurele verbeteringen aan te brengen.
 • Je beschikt over een eerste werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur in een relevante sector of industrie.
 • Vertrouwd zijn met een ERP pakket, of ervaring met implementaties hiervan is een troef, evenals kennis van Access of andere programmatiepakketten.
 • Je bent pragmatisch en resultaatsgericht en werkt goed samen in team.
 • Je communiceert vlot en je kan je uitdrukken in het Frans en het Engels.

 

Aanbod

 

 • Je maakt deel uit van een groeiende groep met ambitie en zin voor kwaliteit en innovatie.
 • Je hebt een sleutelpositie binnen de vestiging in Aalter met concrete doorgroeimogelijkheden en je hebt een belangrijke rol bij verbeterprojecten.
 • Je komt terecht in een aangename en mensgerichte omgeving en krijgt een marktconforme verloning met extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE761155 naar Hudson, t.a.v. Charlotte Goddeeris, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 48, e-mail charlotte.goddeeris@jobs.hudson.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre PROJECT INGENIEUR
Référence: BE761155

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

* J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés.