Publiée le : 14/02/2018

Type de contrat : CDI

Secteur : Biens de Consommation

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Gedreven manager met passie voor continue verbetering van de afdeling maalderij

Soubry, gelegen in Roeselare, staat voor jarenlang vakmanschap in het produceren van pasta’s en het malen van bloem en griesmeel. Als absolute marktleider in zijn vak heeft het bedrijf zich sinds 1921 ontwikkeld tot een belangrijke internationale speler. De onderneming staat borg voor kwaliteit, integriteit, brandmanagement, entrepreneurship, vernieuwing en een korte beslissingsstructuur. Met zijn 400 medewerkers realiseert Soubry een omzet van € 120 miljoen. In het kader van de verdere groei en professionalisering zoekt Soubry voor zijn vestiging in Roeselare een (m/v)

 

PRODUCTIE MANAGER

Gedreven manager met passie voor continue verbetering van de afdeling maalderij

 

Functie

 

 • Je draagt de eindverantwoordelijkheid over de productieafdeling maalderij. Je stuurt hierbij direct 2 meestergasten en 30 operatoren aan. Je coacht en begeleidt hen om tot manufacturing excellence te komen.
 • Jouw focus ligt op proces- en rendementsverbeteringen, kwaliteitswaarborging en technische projecten om zo de langetermijndoelstellingen van de productieafdeling te realiseren.
 • Een belangrijke investering in een nieuwe molen is voor jou de opportuniteit om zich in te werken in de wereld van de maalderij en opent een wereld van mogelijkheden op productievlak
 • Je monitort de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.
 • Je werkt nauw samen met verschillende departementen zoals Aankoop, Onderhoud, Labo en Planning om zo de verschillende deelfacetten van de productie effectiever op elkaar af te stemmen.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de algemene directie.

 

Profiel

 

 • Je combineert een diploma industrieel ingenieur of bio-ingenieur met een degelijke ervaring als manager in een productieomgeving. Ervaring binnen de voeding, chemie of procesindustrie is een troef.
 • Je bent vertrouwd met de principes van continu verbeteren en weet deze in de praktijk te implementeren. Je focus ligt, naast de operationele verantwoordelijkheid, op projecten op zowel de middellange als lange termijn.
 • Je beschikt over goede interpersoonlijke en projectmanagementvaardigheden om zo toegevoegde waarde te leveren aan het team.
 • Je bent resultaatgedreven en actiegericht.

 

Aanbod

 

 • Een uitdaging met belangrijke verantwoordelijkheden binnen een sterk groeiende en ondernemende omgeving.
 • De kans om als Production Manager een Belgische familiale onderneming mét rijke historiek verder te professionaliseren en efficiënter te maken.
 • Een aantrekkelijk salarispakket, inclusief alle extralegale voordelen en in verhouding tot je ervaring

 

Interesse?

 

Stuur vandaag nog je sollicitatiebrief en cv met vermelding van referentie BE766114 naar Hudson, t.a.v. Steven Baeyens, Moutstraat 56, tel. +32 (0) 9 242 54 91 e-mail steven.baeyens@jobs.hudson.com,

be.hudson.com.

 

Uw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Productie manager
Référence: BE766114

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

* J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés.