Publiée le : 2018-06-11

Type de contrat : CDI

Secteur : Industrie

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Hands-on coördinator met passie voor techniek en coachend-sturende peoplestijl

Oleum Olieslagerij is een familiebedrijf in Oudenaarde, actief in de productie van biologische plantaardige oliën en koeken voor food en feed. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door dhr. Van Malleghem, initieel om veevoeding te produceren voor het eigen veevoederbedrijf. In 2004 heeft dochter Dominique Van Malleghem het bedrijf overgenomen. Ze stapte in een MBO en leidt vandaag het bedrijf met 12 medewerkers en een omzet van 15 mio euro. Oleum verwerkt 15.000 ton maïskiemen, zonnebloempitten, raapzaad en sojabonen tot eetbare oliën voor food en tot koeken/schilfers voor veevoeder.

 

Om verder te bouwen aan het succesverhaal van Oleum, zoeken we een (m/v):

 

PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE

Hands-on coördinator met passie voor techniek en coachend-sturende peoplestijl

 

Functie

 

  • Je draagt de verantwoordelijkheid over de productieafdeling en bent gericht op het efficiënt afleveren van kwalitatieve producten. Je hoofdfocus ligt op een goede gang van zaken in productie: het dagelijks plannen, organiseren, structureren en coördineren van de productieactiviteiten.
  • Je neemt een sturende rol op de productievloer en steekt de handen uit de mouwen, bent continu aanwezig op de productievloer en houdt de vinger aan de pols. Je evalueert kritisch alle stappen in het proces en trekt de productie naar een hoger niveau qua rendement en kwaliteit.
  • Je begeleidt de productiemedewerkers, ondersteunt en motiveert hen en weet op een loyale manier hun betrokkenheid te verhogen. Je toont een concreet gefocust en pragmatisch leiderschap.
  • Je staat in voor een permanente evaluatie van de productiecapaciteit en streeft naar een verhoging van de output, met behoud van kwaliteit. Uiteraard denk je ook mee over hoe zaken beter kunnen verlopen en streef je samen met het team operational excellence na. Je trekt technische (verbeterings)projecten gelinkt aan proces- en rendementsoptimalisaties. Je initieert, coördineert en implementeert.

 

Profiel

 

  • Je beschikt over een denkniveau op masterniveau, bent een praktijkgericht iemand met een intelligente en pragmatische business-approach van een productieomgeving. Ervaring in een technische, leidinggevende functie binnen een productieomgeving en mechanische kennis (olieperserij, crush, …) is zeker een plus.
  • Bovenal ben je een sterke en betrokken people manager die mensen motiveert, enthousiasmeert en begeleidt. Met je mensgerichte maar sturende aanpak, gecombineerd met een stevige technisch achtergrond slaag je er met gemak in om het team mee te krijgen in een positieve flow naar excellentie.
  • Je bent organisatorisch sterk, toont zin voor initiatief en hebt een doenersingesteldheid. Je werkt op een gestructureerde manier, volgt kort op en stuurt bij. Je denkt en handelt oplossingsgericht. Met je analytisch inzicht en toegewijde aanpak slaag je erin procesverbeteringen naar een hoger niveau te duwen.
  • Als gedreven communicator wend je je communicatieve vaardigheden aan om oprechte en open relaties met anderen aan te gaan. Je genereert hierdoor impact en respect.
  • Je bent een zelfstandig en betrokken persoon die de zaakvoerder ‘ontzorgt’ wat operations betreft.

 

Aanbod

 

Je komt terecht in een technisch uitdagende en innovatieve omgeving. Je werkt bij een stabiele werkgever die in een internationale context opereert. Je expertise, engagement en people management skills worden gewaardeerd in de vorm van een aantrekkelijk salaris.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE763083 naar Hudson, t.a.v. Lies Allegaert, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 28, e-mail lies.allegaert@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Productieverantwoordelijke
Référence: BE763083

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.