Publiée le : 2019-06-03

Type de contrat : CDI

Secteur : Professional Services

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Je bent een administratieve duizendpoot met een goede kennis van het Frans.

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

 

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

 

Ter ondersteuning van ons Talent Selection & Development team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)

 

PROJECT ASSISTANT

 

Al meer dan 35 jaar heeft Hudson als onbetwiste leider op de Belgische markt op het gebied van HR-rekrutering en -consultancy, het vertrouwen van de bedrijfsleiders om talenten en professionals te rekruteren. Als assistant ondersteun je samen met je collega-assistants een team van consultants voor Assessment en Talent Management projecten bij klanten uit de private sector.

 

  • Je werkt samen met een team van consultants, van de voorbereiding van de offerte, de nauwkeurige uitvoering van de opdracht tot en met de facturatie en nazorg.
  • Je staat in voor de nauwkeurige administratieve en logistieke coördinatie van assessmentopdrachten, trainingen, groepssessies, coachings, etc. Je levert een snelle en kwalitatief hoogstaande service op het vlak van procesbewaking, planning en opvolging, rapportering en facturatie. Je bent een administratieve duizendpoot; plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Je hebt oog voor details.
  • Je hebt contact met kandidaten en klanten, zowel telefonisch als via email. Je legt afspraken vast, je stuurt bevestigingsmails, je verzorgt het begeleidend schrijven van contracten, etc. en dat in het Nederlands, Frans, en Engels.
  • Occasioneel neem je het onthaal en de testbegeleiding (ook mogelijk op verplaatsing) van kandidaten op, je zorgt ervoor dat planningen goed worden opgevolgd en je speelt de resultaten snel door naar de verantwoordelijke consultants. Hierbij verlies je de timing niet uit het oog.
  • Een perfecte kennis van het Nederlands en Frans en goede kennis van het Engels is een must. Voor diverse projecten lees je zelf presentaties, tekstmateriaal na en lay-out je deze. Je garandeert, dat deze in perfecte staat en tijdig naar de klanten worden doorgestuurd. De gangbare MS Office toepassingen (Word, Excel en PowerPoint) kennen weinig geheimen voor jou.
  • Je beschikt minstens over een Bachelor en een eerste relevante professionele ervaring is een troef. Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, pro-activiteit, autonomie en teamspirit weet te combineren. Je kan tegen een stootje en gaat stresssituaties niet uit de weg.
  • Je werkt vanuit ons kantoor in Gent, maar je bent ook bereid om occasioneel op een andere locatie te werken. Je bent klantgericht, discreet en behulpzaam.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE769588)

Voor meer informatie, bel Sarah Schietecatte op het nummer 09 242 54 24

 

www.hudsonsolutions.com

 

Uw/Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Project Assistant - Talent Selection & Development
Référence: BE769588

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.