Publiée le : 2018-10-09

Type de contrat : CDI

Secteur : Biens de Consommation

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Met focus op de aankoop

Biscuiterie Thijs nv behoort tot de top van de Europese industriële wafelbakkerijen. De meer dan 300 medewerkers van dit bedrijf zetten zich dag na dag in om er voor te zorgen dat een wafel van de hoogst mogelijke kwaliteit in de Europese winkelrekken belandt. Dit familiebedrijf van de 2de generatie bestaat inmiddels meer dan 30 jaar en heeft productie-entiteiten in Herentals, Weelde en Boortmeerbeek. In het kader van de sterke groei die de organisatie doormaakt, kijkt de familie Thys uit naar een (m/v):

 

PURCHASE AND SUPPLY CHAIN MANAGER

Met focus op de aankoop

 

Functie

 

 • Als Purchase & Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor aankoop en het beheer, de planning en de organisatie van alle logistieke activiteiten zodat de goederenstroom (zowel raw materials als finished goods) zowel intern als extern efficiënt verloopt.
 • Je treedt naar voren als aankoper van de ingrediënten, verpakkingen, energie en andere diensten met als doel de organisatie op een continue basis en op een kostefficiënte manier hiervan te voorzien. Je selecteert leveranciers, vraagt offertes op, voert onderhandelingen en sluit contracten af.
 • Verder ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van alle inbound en outbound logistieke processen, de warehousing activiteiten en het transport. Je creëert toegevoegde waarde voor de organisatie door deze processen slim te plannen en (kost) efficiënt te organiseren.
 • Je adviseert de directie omtrent verbeterprocessen en optimalisaties, en implementeert deze binnen de organisatie.
 • Je stuurt en coacht een team van administratieve krachten, magazijniers en vrachtwagenchauffeurs en rapporteert rechtsreeks aan de directie.

 

Profiel

 

 • Je hebt een hogere opleiding genoten en beschikt over minstens 10 jaar leidinggevende ervaring in aankoop en logistiek voor een productieorganisatie.
 • Je hebt een goede kennis van supply chain processen, value engineering en warehousing en ervaring met aankoopsonderhandelingen.
 • Je treedt naar voren als een hands-on en erg pragmatische persoonlijkheid die zich goed weet te voelen binnen een familiale organisatie.
 • Je toont je sterk communicatief, proactief en bent een gedreven onderhandelaar.
 • Verder heb je oog voor efficiëntieverbeteringen en streef je naar kostefficiënte oplossingen.

 

Aanbod

 

 • Een dynamische werksfeer in een familiebedrijf met internationale groeiambities.
 • Een werkomgeving met ruimte voor zelfstandigheid en ontplooiing.
 • Een contract van onbepaalde duur.
 • Een competitief salarispakket in overeenstemming met jouw ervaring en competenties, aangevuld met een aantal extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE771085 naar Hudson, t.a.v. Thomas Nuyts, Joe Englishstraat 56, 2140 Antwerpen, tel +32 3 217 21 63, e-mail thomas.nuyts@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Purchase and Supply Chain Manager
Référence: BE771085

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.