Publiée le : 2018-04-17

Type de contrat : CDI

Secteur : Industrie

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Resultaatgerichte verkoper georiënteerd op lange-termijn relaties, met technische affiniteit.

Armacell, gevestigd in Münster - Westfalen (D) is fabrikant van technische schuimen met toepassing in de thermische isolatie, ommanteling, brandbeveiliging, geluidsisolatie en andere industriële domeinen. Het bedrijf heeft 22 manufacturing plants in 15 verschillende landen. Het bekendste merk voor flexibel-technisch isolatiemateriaal is Armaflex, de wereldmarktleider met meer dan 80 % marktaandeel. Ook in de Benelux is Armaflex de absolute nummer 1 in zijn domein. Om die marktpositie in België te behouden en nog te verstevigen is Armacell op zoek naar een m/v

 

SALES ENGINEER BELGIUM

Resultaatgerichte verkoper georiënteerd op lange-termijn relaties, met technische affiniteit.

 

Functie

 

 • Met hulp van de coaching van de Sales Manager Benelux, aan wie u rechtstreeks rapporteert, bent u als B2B Sales Engineer Belgium verantwoordelijk voor de verkoop van de Armacell producten naar een gericht publiek van verdelers, groothandelaars, koeltechniek installateurs, dealers in verwarming en sanitair (geen retail/DYI klant)… in heel België. U promoot de producten tevens bij voorschrijvers (architecten, studiebureaus…).
 • Dankzij uw doorgedreven kennis van de Armacell producten (een gedegen technische training is voorzien) en de Belgische markt zorgt u voor de ontwikkeling van een vertrouwensrelatie op lange termijn met uw klanten en slaagt u erin om met hen een echt lange-termijnpartnership uit te bouwen.
 • U beheert vooral een portefeuille van bestaande klanten en zorgt ook voor het werven van nieuwe klanten door middel van een gerichte (en beperkte) prospectie in heel België.
 • U verzamelt en rapporteert spontaan informatie over de marktevolutie en de concurrentie.
 • U vertegenwoordigt Armacell gedurende professionele fairs en andere events.
 • U ontwikkelt voortdurend uw eigen persoonlijke technische vaardigheden met betrekking tot de gecommercialiseerde diensten binnen de firma.
 • U werkt van thuis uit (home office).

 

Profiel

 

 • U heeft 3 à 5 jaar ervaring als Sales Engineer in een B2B omgeving. Een ervaring in de sector van bouw en/of techniek is ongetwijfeld een plus.
 • U bent communicatief sterk en in het bezit van een gezonde dosis commerciële flair, waardoor u in staat bent om authentieke vertrouwensrelaties op lange termijn op te bouwen met uw klanten.
 • U bent gedreven, autonoom, loyaal en haalt voldoening uit het verzorgen van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan uw klanten.
 • U spreekt Nederlands en beheerst goed het Frans en het Engels.

 

Aanbod

 

 • De mogelijkheid om een internationale, financieel gezonde Duitse groep te vervoegen, die over een uitstekende branding beschikt en waar flexibiliteit en initiatief nemen gewaardeerd worden.
 • Een uitdagende en afwisselende commerciële functie over heel België.
 • Een boeiende en autonome functie voor een bedrijf dat nummer 1 is binnen zijn markt.
 • De kans om te werken in een bedrijf met een no-nonsense cultuur.
 • Een vast salaris met bonusplan, een neutrale bedrijfswagen en alle tools om van thuis uit te kunnen werken (Home office met CRM).

 

Interesse?

 

Stuur jouw C.V. en motivatiebrief met referentie BE766278 naar Hudson, t.a.v. Michel Duhein, Marcel Thirylaan 75, 1200 Brussel, tel +32 2 610 27 00, e-mail michel.duhein@jobs.hudson.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Voor verdere informatie, klik naar: http://corporate.armacell.com/en/

 

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Sales Engineer Belgium
Référence: BE766278

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

* J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.