Publiée le : 14/07/2017

Type de contrat : CDI

Secteur : Biens de Consommation

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Resultaatgerichte onderhandelaar met ervaring in private label

Ysco maakt deel uit van de Milcobel-groep, de grootste Belgische zuivelcoöperatieve, en behoort tot de top van de Europese roomijsproducenten. In zijn 2 productie-units gevestigd in Langemark en Argentan (Fr) wordt met 700 medewerkers 180 miljoen liter roomijs op jaarbasis geproduceerd en wordt een omzet van 275 miljoen euro gerealiseerd. Om de ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren, gaat Ysco op zoek naar een (m/v):

 

SALES MANAGER BELUX

Resultaatgerichte onderhandelaar met ervaring in private label

 

Functie

 

 • Je bent verantwoordelijk voor een portefeuille van bestaande klanten en key accounts in de thuismarkt. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling van de relaties en bouwt een intensief partnership uit met strategische klanten.
 • Je hebt intern nauwe contacten met Supply Chain, Productie, Finance en Quality, met de tevredenheid van de klant als gezamenlijke doelstelling.
 • Je helpt jouw klanten verder bij technische vragen en draagt productgerelateerde oplossingen aan.
 • In eerste instantie leer je het productengamma van Ysco kennen. Vervolgens houd je goed voeling met de markt en met de concurrentie. Je volgt alles nauwgezet op en detecteert opportuniteiten, die je intern bespreekt met de bevoegde afdelingen. Je bepaalt hierdoor mede onze verdere strategische verkooppositionering.
 • Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de Commercieel Directeur van Ysco. Tevens word je ook ondersteund door een commercieel medewerker binnendienst.

 

Profiel

 

 • Je combineert een hogere opleiding en sterke commerciële vaardigheden met minimum 5 jaar relevante ervaring in een salesfunctie binnen een private-labelomgeving. Ervaring in de voedingsindustrie en met het werken met retailklanten is een must.
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden om op basis van cijfermatige gegevens gerichte commerciële voorstellen te formuleren en beslissingen te nemen.
 • Met je communicatieve vaardigheden slaag je erin excellente relaties uit te bouwen met je klanten. Je bent een sterke onderhandelaar en bent in staat om op een strategisch niveau mee te denken met jouw klanten.
 • Je bent vlot tweetalig (Nederlands en Frans). Andere talenkennis is een extra troef.
 • Je bent enthousiast, creatief en van nature sterk resultaat- en servicegericht.

 

Aanbod

 

 • Een mature en professionele werkomgeving. Ysco combineert, als marktleider in zijn vak, een KMO-spirit met langetermijngroeiplannen binnen de Milcobel-groep.
 • Een voorbeeldfunctie met directe impact op het resultaat, waarin je autonomie en verantwoordelijkheid krijgt om het bedrijf verder op de kaart te zetten in de grootste afzetmarkt.
 • Een aantrekkelijk salarispakket, inclusief alle extralegale voordelen en in verhouding tot je ervaring.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE758120 naar Hudson, t.a.v. Ine Callens, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 54 05, e-mail ine.callens@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email