Publiée le : 6/02/2018

Type de contrat : CDI

Secteur : Industrie

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Verantwoordelijke verkoopkantoor in de Benelux, UK & Scandinavië

Oleon, met hoofdkantoor in Ertvelde, is Europese marktleider in de productie van oleochemische grondstoffen en derivaten gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en met een hoge graad van biologische afbreekbaarheid. Bij Oleon worden natuurlijke oliën en vetten omgezet naar een breed gamma aan oleochemische producten met toepassingen o.a. binnen cosmetica, farmaceutica, oil & gas, voeding, smeermiddelen, polymerenchemie, enz. Vandaag zijn een 950-tal medewerkers wereldwijd actief in 6 productiesites in Europa en Zuidoost-Azië. Oleon heeft gerenommeerde klanten in een 100-tal landen en realiseert een wereldwijde omzet van 700 miljoen euro. Oleon kent een mooie groei in tal van markten en staat voor kwaliteit, innovatie en een duurzame en natuurlijke aanpak. Oleon maakt deel uit van de Franse groep Avril (www.groupeavril.com).

 

Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v):

 

SALES MANAGER NORTHERN EUROPE

VERANTWOORDELIJKE VERKOOPKANTOOR IN DE BENELUX, UK & SCANDINAVIË

 

Functie

 

 • Als Sales Manager Northern Europe ben je verantwoordelijk voor het beheer, de uitbouw en het aansturen van het verkoopkantoor van Oleon in de Benelux, UK & Scandinavië.
 • In nauwe samenwerking met de verschillende Business Managers sta je in voor het vertalen van de internationale verkoopstrategie naar jouw lokale regio en voor elk toepassingsgebied. Na overleg pas je deze strategie ook aan bij belangrijke afwijkingen in de markt.
 • Als verantwoordelijke sta je in voor de realisatie van het budget en de targets van je verkoopkantoor en team, en dit op een gestructureerde en efficiënte manier.
 • Net als je twee accountmanagers sta je in voor het beheer van een eigen klantenportefeuille met een hoge techniciteit in verschillende toepassingsgebieden zoals smeermiddelen, polymeren, textiel, voeding, farma, cosmetica, solventen, agrochemie, …
 • Je werkt intens samen met verschillende afdelingen binnen Oleon zoals aankoop, productie, planning, sales…
 • Als peoplemanager ben je verantwoordelijk voor de succesvolle werking en verdere ontwikkeling van jouw accountmanagers, de desk-salesmedewerker en het team van de binnendienst.
 • Je rapporteert aan de Managing Directors Base en Derivatives.

 

Profiel

 

 • Je hebt een technische master, bij voorkeur in de chemie of als bio-ingenieur.
 • Je beschikt over minstens 8 jaar ervaring in de B2B-verkoop in een relevante sector zoals voeding, chemie, agrochemie, …
 • Ervaring als leidinggevende over een team is een troef.
 • Je beschikt over een entrepreneurial ingesteldheid, een goede dosis ambitie, dynamiek en uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, Engels en Frans.
 • Je bent bereid om op termijn 30% van je tijd te reizen in de Benelux, UK & Scandinavië.

 

Aanbod

 

 • De kans om jouw carrière verder uit te bouwen binnen een internationale groep met een sterke visie op duurzame en natuurlijke producten.
 • Een bedrijfscultuur waar initiatief, zelfstandigheid en flexibiliteit gewaardeerd worden.
 • Een competitief salarispakket in verhouding tot jouw ervaring en engagement.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE764705 naar Hudson, t.a.v. Reinout Van Dorpe, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. + 32(0)9 242 54 83, e-mail reinout.van.dorpe@jobs.hudson.com, be.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Sales Manager Northern Europe
Référence: BE764705

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

* J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés.