Publiée le : 2018-08-20

Type de contrat : CDI

Secteur : Industrie

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Ingenieur met een passie voor innovatie in staal

voestalpine Sadef (Gits) is als wereldspeler gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van koudgewalste stalen buizen en profielen. Internationale klanten uit de automotive-, de bouwsector en de industrie vinden in voestalpine Sadef een betrouwbare partner voor tailor-made oplossingen in stalen profielen. Co-creatie, innovatie en long-term partnership staan er centraal. De organisatie stelt vandaag meer dan 600 mensen tewerk en realiseerde in 2017 een omzet van € 200 miljoen. Ter ondersteuning van het hoofdkwartier te Gits is voestalpine Sadef op zoek naar een (m/v):

 

STAALBOUW ONTWERPINGENIEUR

Ingenieur met een passie voor innovatie in staal

 

Functie

 

 • Als Staalbouw Ontwerpingenieur sta je in voor het ontwerp van innovatieve toepassingen in koudgewalste stalen profielen als onderdeel van gebouwen en constructies.
 • Je behandelt complexe projectaanvragen van klanten (o.m. floating solar installations, modular installations, enz.) en voert de nodige studies uit om tot vernieuwende en economische oplossingen te komen.
 • Je fungeert tevens als projectcoördinator in samenwerking met collega’s uit buitenlandse vestigingen en blijft hierbij het aanspreekpunt.
 • Je rapporteert aan de Engineering Manager.

 

Profiel

 

 • Je genoot een opleiding als bouwkundig ingenieur en hebt een sterke interesse in staalbouw. Idealiter heb je een eerste relevante ervaring.
 • Je hebt kennis van ‘Finite Elements Analysis’ (FEA) en andere ontwerpsoftware.
 • Een analytische en innovatieve mindset, klantgerichtheid en nauwkeurigheid zijn kenmerken die jou typeren.
 • Je werkt autonoom en bent tegelijk een teamplayer die beschikt over goede communicatievaardigheden.
 • Je bent voldoende vlot in het Engels.

 

Aanbod

 

 • Een unieke opportuniteit met grote impact op het succes van de business. Dit in een stabiel en financieel performant bedrijf met internationale verankering via het moederbedrijf voestalpine.
 • Je kan genieten van een uitgebreide en gedegen opleiding met doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een organisatie met oog voor de mens.
 • Je expertise en engagement worden gewaardeerd in de vorm van een interessant verloningspakket.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE767987 naar Hudson, t.a.v. Ine Callens, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel +32 9 242 54 05, e-mail ine.callens@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Staalbouw Ontwerpingenieur
Référence: BE767987

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.