Publiée le : 2018-05-22

Type de contrat : CDI

Secteur : Distribution

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Technisch adviseur met affiniteit voor en kennis van de sector bouw

Zehnder Group België is marktleider op het gebied van energie-efficiënte, gezonde en comfortabele binnenklimaatsystemen. Zij vervullen een toonaangevende rol in de segmenten ventilatie, verwarming en luchtfiltering. De organisatie maakt deel uit van de internationaal opererende Zehnder Group, een Zwitserse beursgenoteerde onderneming met vestigingen in 14 landen met 3000 medewerkers wereldwijd. Zehnder Group België is een gezonde en succesvolle organisatie die de kernwaarden klantgerichtheid, collegialiteit, sociale betrokkenheid en leiderschap hoog in het vaandel draagt. De organisatie is constant in beweging en is een innovatieve speler in zijn markt. Hun bedrijfscultuur kenmerkt zich als ondernemend en open in een no-nonsense omgeving. Ter uitbreiding van hun Sales-departement zijn wij voor hen op zoek naar een (m/v)

 

SYSTEEMADVISEUR REGIO ANTWERPEN/LIMBURG

 

Functie

 

 • Na een grondige inwerkperiode en een ruime opleiding rond onze producten, zoek je zelf actief je weg in het uitbouwen en onderhouden van een netwerk van nieuwe en bestaande klanten in je regio. Je onderhoudt technisch-commerciële contacten met potentiële investeerders, aannemers, architecten, studieburelen, sleutel-op-de-deurbedrijven … .
 • Je tracht opportuniteiten om te zetten in concrete projecten en streeft naar het voorschrijven van Zehnder oplossingen.
 • Je zorgt voor een goede klantenrelatie; je denkt proactief en technisch-creatief mee en biedt oplossingen aan die tegemoet komen aan de vraagstukken van de klant. Je kan hierbij steeds rekenen op je intern netwerk van engineers en product managers.
 • Je rapporteert in deze rol aan de Country Manager.

 

Profiel

 

 • Je bent een relatiebouwer en kan terugvallen op een reeds bestaand netwerk in de sector bouw van onder andere aannemers, architecten, studieburelen, sleutel-op-de-deurbedrijven … .
 • Een aanwezige kennis van binnenklimaatsystemen is een pluspunt, een gebetenheid om de technische specificaties van de Zehnder producten onder de knie te krijgen is noodzakelijk.
 • Je komt vlot voor de dag en weet de nodige dynamiek uit te stralen.
 • Je bent vlot Nederlandstalig en weet je ook in het Frans goed uit te drukken. Kennis van extra talen is een pluspunt.

 

Aanbod

 

 • Een uitdagende functie voor een relatiebouwer binnen de sector bouw.
 • Een bedrijfscultuur waar samenwerking en innovatie centraal staan.
 • Een marktconform salarispakket met de nodige extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je C.V. en motivatiebrief met referentie BE765454 naar Hudson, t.a.v. Kristien Tops, Herkenrodesingel 4a/2, 3500 Hasselt, tel 011 24 75 08, e-mail kristien.tops@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Systeemadviseur Antwerpen/Limburg
Référence: BE765454

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

* J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.