50 offres en Technique & Ingénierie en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Lokeren, Flandre Orientale

Référence: BE763993

Publiée le : 20/11/2018

Type de contrat: CDI

Proactieve, technische expert met vlotte interpersoonlijke skills

Hamlet is een (h)eerlijk bedrijf waar je terecht kan voor chocolade, biscuits, patisserie, confiserie en kauwgom. Dit familiebedrijf, actief sinds 1956, wordt gekenmerkt door visie, dynamiek en flexibiliteit. Kwaliteit en service draagt men hoog in het vaandel.

Zele, Flandre Orientale

Référence: BE770493

Publiée le : 19/11/2018

Type de contrat: CDI

Gedreven ontwerper van elektrische installaties die technisch inzicht combineert met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden

Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering.

Oostkamp, Flandre Occidentale

Référence: BE773250

Publiée le : 15/11/2018

Type de contrat: CDI

Hands-on en analytische peoplemanager

TransWest is een op en top West-Vlaams familiebedrijf en kenmerkt zich door een vlakke organisatie, rechtstreekse communicatie en snelle beslissingen waar nodig. Als specialist in de distributie en logistiek (transport, opslag en crossdock) van diepgevroren voeding is TransWest al meer dan 60 jaar ...

Kapelle-op-den-Bos, Brabant Flamand

Référence: BE773188

Publiée le : 15/11/2018

Type de contrat: CDI

in business driven management of the project portfolio and supporting the project leaders

Etex is an internationally active and financially solid group with Belgian roots that employs more than 15.000 employees worldwide. Etex produces a wide range of sustainable and affordable construction solutions, utilizing its strong history and in-depth knowledge of the construction industry.

Oudenaarde, Flandre Orientale

Référence: BE763083

Publiée le : 14/11/2018

Type de contrat: CDI

Hands-on coördinator met passie voor techniek en coachend-sturende peoplestijl

Oleum Olieslagerij is een familiebedrijf in Oudenaarde, actief in de productie van biologische plantaardige oliën en koeken voor food en feed. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door dhr. Van Malleghem, initieel om veevoeding te produceren voor het eigen veevoederbedrijf.

Brussel, Bruxelles

Référence: BE757854

Publiée le : 14/11/2018

Type de contrat: CDI

Een analytische en communicatieve business professional met sterke project management skills en de ambitie om aan strategische (luchtvaart)projecten te werken

Brussels Airport Company (BAC) heeft als uitbater van Brussels Airport de verantwoordelijkheid om te zorgen voor de verdere ontwikkeling van de luchthaven. Met bijna 21,8 miljoen passagiers in 2016 is Brussels Airport één van de belangrijkste luchthavens in Europa en de grootste in België.

Antwerpen, Anvers

Référence: BE769663

Publiée le : 14/11/2018

Type de contrat: CDI

Sterke people manager met een passie voor maintenance

Siam Stars Ltd. en Vientiane Diamond Cutting Ltd. zijn twee diamantbewerking entiteiten die zich respectievelijk in Bangkok (Thailand) en Vientiane (Laos) bevinden.

Hemiksem, Anvers

Référence: BE772084

Publiée le : 14/11/2018

Type de contrat: CDI

Operationele spil in onze innovatiestrategie en inspirerende peoplemanager

Lamifil is een toonaangevende wereldspeler in de productie van hoogstaande aluminium- en koperproducten. Met hightech hoogspanningskabels voorzien we miljoenen mensen van duurzame energie in ruim 30 landen. Meer dan 100000 km van onze spoorwegbovenleidingen doen treinen over de hele wereld efficiënter rijden.

Belgium, Vlaanderen

Référence: BE770249

Publiée le : 13/11/2018

Type de contrat: CDI

Result-oriented, strong organizer and experienced coach in an international setting

Our client, a leading international automotive supplier, is currently looking for a (m/f): PROJECT MANAGER AUTOMOTIVE

Ieper, Flandre Occidentale

Référence: BE766822

Publiée le : 13/11/2018

Type de contrat: CDI

Oplossingsgerichte peoplemanager met zin voor initiatief

Biscuiterie Jules Destrooper is een gereputeerde koekjesmaker die zijn klanten weet te verrassen met een gevarieerde keuze aan eerlijke, authentieke boterkoekjes van premiumkwaliteit, gemaakt met de grootste zorg en de beste natuurlijke ingrediënten.