Publiée le : 2019-02-04

Type de contrat : CDI

Secteur : Industrie

 
Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Ervaren peoplemanager met een sterk commerciële drive

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie en wereldspeler op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen zij meer dan 4000 klanten. Gezamenlijk werken zij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, zoals de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, de aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tankpark, enz. De vestiging in België telt 550 medewerkers, verspreid over 5 sites met hoofdzetel in Antwerpen. Afhankelijk van de behoefte van hun klanten, werken ze vanuit hun verschillende divisies met elk hun specialiteit, voornamelijk voor klanten uit de (petro)chemie. Ter ondersteuning van de Gentse divisie, gaat men op zoek naar een m/v:

 

UNIT MANAGER GENT

Ervaren peoplemanager met een sterk commerciële drive

 

Functie

 

  • Vanuit het Gentse regiokantoor ben je commercieel verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de activiteiten (mechanical, electrical en piping) in Oost- en West-Vlaanderen. Je beheert de relaties met belangrijke key accounts binnen jouw regio en ziet toe op een optimale winstgevendheid en productiviteit.
  • Je stuurt een multidisciplinair team aan van een 40-tal medewerkers. Samen met jouw team streef je volgens de planning naar een correcte aflevering van de overeengekomen producten en diensten.
  • Je handhaaft veiligheids- en kwaliteitsinstructies, regelgeving en beleid, en draagt de desbetreffende waarden uit naar zowel personeel als externe relaties.
  • Vanuit een budgettaire bevoegdheid behoud je een duidelijk zicht op de cijfers en voorzie je in de nodige financiële rapporteringen en risico-inschattingen.
  • Je staat in voor de verdere ontwikkeling en coördinatie van opleidingen van jouw personeel. Je rapporteert rechtstreeks aan de Maintenance & Operations Director.

 

Profiel

 

  • Je bent in het bezit van een technisch masterdiploma. Ervaring in de olie-, gas-, chemie- of energie-industrie is een must. Affiniteit met complexe onderhoudscontracten (E&I en/of Mechanical) is een extra troef.
  • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in een leidinggevende functie en houdt er een sterke visie op na betreffende projectmanagement.
  • Je hebt een positieve en ontspannen houding. Je wordt niet afgeschrikt door de nodige verantwoordelijkheden.
  • Qua persoonlijkheid ben je betrokken, ondernemend, proactief, flexibel en inspirerend.
  • Je spreekt perfect Nederlands en kennis van het Engels is een plus.

 

Aanbod

 

Je werkt vanuit het regionale kantoor in Gent, in een organisatie die veel waarde hecht aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers en die opleidingsmogelijkheden en kennisdeling aanmoedigt. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een internationale, groeiende organisatie en kan rekenen op een marktconform salarispakket.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE773547 naar Hudson, t.a.v. Delphine Le Roy, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel +32 9 242 53 87, e-mail delphine.le.roy@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Envoyer cette offre par email

Postuler à l'offre Unit Manager Gent
Référence: BE773547

Veuillez compléter tous les champs marqués d’une *

*

*

*

*

*
Sélectionner le fichier

Vous avez besoin d’aide pour postuler via LinkedIn ? Cliquez ici

Uniquement sous formats MS Word, PDF, HTML et Txt.

*
J’ai lu et j’accepte la Politique Informatique et Libertés d’Hudson et confirme mon consentement pour le traitement de mes données personnelles.